Blog

5 Smarte ting at købe over nettet

Man kan efterhånden købe det meste over nettet, både fysiske produktet og diverse services. Der er dog nogle ting som er smartere end andre. Vi har lavet en liste over de 5 ting som vi er gladest for at kunne købe over nettet.

  1. Sokker
    Hvis dine sokkers udseende ikke betyder alverden for dig, så er sokker på abonnement en genial løsning. Du bestiller hvor mange antal par du vil have i kvartalet, halve år eller årligt – og på den måde behøver du aldrig matche sokker igen, da de er nøjagtig ens. Bare smid hele vasken ned i samme skuffe, der er alligevel ingen forskel. Væk med det tidsspild.

  2. Mad
    Skal vi være ærlige, så benytter vi os nok af madportaler oftere end gennemsnittet, og derfor må vi nok sætte denne ting på listen. Det er tarveligt nemt at bestille en Butter chicken med Naan-brød fra den indiske, uden at lette sig fra sofaen. Godt for dovenskab, ikke så godt for pungen eller figuren. Mad over nettet kan til gengæld redde dagen, når man er presset for tid eller, hvis ens hjemmelavet mad ikke var en succes.

  3. Services
    Hvis du kan købe en service online, og ikke miste kvalitet i forhold til at handle fysisk, så kan det ofte betale sig. Priserne er oftere langt billigere på nettet, end hvis du skal gå ned i en fysisk butik. Ikke at det er ensbetydende med at alle services skal købes igennem nettet, men ting som at få en advokat til at varemærkeregistrere dit virksomhedsnavn, kan nemt gøres online.

  4. Møbler
    Hvis du ved hvilke møbler du skal have på forhånd, så køb det over nettet. Selve produktet er ofte billigere, men derudover så er leverancen oftest bedre og billigere på nettet. Hvis det er en sofa, så kan det være at de 400 kr. det koster for at få leveret og installeret er det værd, i forhold til hvor mange timer du selv skulle bruge på det. Selv mindre ting kan være smart. Lav en bruger hos en forretning der har det meste til huset, som tiden går og du begynder at mangle diverse mindre ting, så tilføjer du dem til shopping kurven. På denne måde har du både huskeliste, oversigt og slipper for selv at skulle køre efter dem. Så kan du altid bare bestille hver 4 måned eller lignende. Det kunne være pærer, LEDstrips, diodelamper, bor, savklinger eller lignende. Husk dog at check kvaliteten på de ting du køber. Et godt tip til en butik med LEDstrips til en god pris er LEDstrips.dk.

  5. Tænk praktisk
    Mindre praktiske ting kan være nemmere at købe over nettet på abonnement service eller lignende. Ting som du bruger meget såsom barberblade, A4 papir, blækpatroner, visitkort eller kuglepenne giver mening at købe på nettet. Det er ting som du bruger hver dag, og hurtig løber tør for. Derfor kan det betale sig at købe flere ad gangen over nettet.  Udover at være nemmere at købe store mængder ad gangen, så er det oftest også billigere end at købe det enkeltvis. Ting som barberblade, blækpatroner og kuglepenne er ting, som bare skal være ved hånden. Det er ikke ting som man skal bruge sin tid på at køre efter. Når det kommer til elektronik, så bliver det konstant lanceret nyere og hurtigere modeller og firmaerne bag laver ofte nyt design, hvilket blandt andet kan gøre at de nye blækpatroner ikke er kompatible med din gamle printer. Sørg derfor at købe mange til en god pris. Hvis du mangler blækpatroner til en god pris, så kan du tjekke InkPack.dk om de har de rigtige patroner til netop din printer.