Blog

Byg dit eget univers af online brugskunst

Lad os bare få det på det rene. Piger og kvinder er bare mere vilde med brugskunst, unika keramik og interiør. Det skal ikke være starten på en kønsfejde, men nærmere en konstatering. Der findes bare ikke så mange spil til computeren, som er målrettet piger med indretning af huse og sans for detaljen. Du kan selvfølgelig godt få SIMS og Paradise Bay, hvor du bygger en verden op med de midler du har og de penge du tjener.

Det er selvfølgelig sjovt nok at bygge en verden op i det virtuelle online univers. Det er også ganske underholdende og afhængighedsskabende. Men det er noget andet hvis man kan bygge det op i det virkelige liv og give liv til sin stue på en helt ny måde.

Forestil dig at dit liv er som et spil, hvor du skal bygge en verden op af unika brugskunst, keramik og lanterner. Det første du gør er at skabe dig et overblik over den plads du har til rådighed i stuen. Er der noget der skal flyttes først for at få plads til nogle af de ting du gerne vil sætte ind i huset? Måske erstatter du nogle krukker med nogle større krukker. For at undgå de lange køer ude i havemarkederne og for at slippe for at finde en gratis parkeringsplads inde i byen, hvis der overhovedet er nogen, så kan du købe det du har brug for på nettet.

Du får meget for pengene når du handler online brugskunst. På den måde kan du også bygge dit univers større og større. Måske kan du endda konkurrere med nogle af dine venner, som man gør i de online spil, om hvem der får den største samling af brugskunst eller det flotteste univers.

Det kan måske godt være at du lige skal have manden overbevist om at brugskunst gør lykke og er godt for sjælen. Særligt hvis han bliver nødt til at skille sig af med sin pladesamling og sætte hans B&O højtalere på loftet, fordi der er mere Feng Shui over at have en krukke stående der.