Blog

Er han til mekanik og teknik?

Hvad giver man til manden der har alt? Det er det typiske spørgsmål, som altid bliver stillet når man skal finde en gave til sin mand eller sin far.

Der findes ikke mange lejligheder andet end fødselsdag, jul og fars dag, hvor der bliver givet gaver til manden i huset. Til gengæld er det noget af det sværeste at finde. Han har jo højst sandsynligt allerede en computer, en iPad og en kæmpe fladskærm. Så hvad kan man give, som han vil blive glad for og som ikke er noget han allerede har?

Måske kunne et gavekort bruges? Han har vel ikke allerede downloaded den nyeste biograffilm? Og man kan da altid tage ud og spise et sted. Eller måske er det tid til en lille rejse i stedet for kun at kigge på nettet efter de destinationer man gerne vil hen til. Hvis det er en mand med benzin i blodet, så er der også mulighed for at prøve en tur i en sportsvogn eller en helikoptertur.

Det kunne også være at han ville være lidt retro igen og kunne tænke sig et armbåndsur med visere. Vi er omgivet af digitale ure, både på telefonen og på computerskærmen. Men et armbåndsur er meget mere end et ur nu til dags. Nu er det mere et symbol på rigdom og overskud. Det er den ambitiøse mand der har meget lidt tid, men masser af overskud, som går med armbåndsur. Og det skal selvfølgelig helst ikke være den billigste model der findes.

Den ambitiøse mand er også typisk en iværksætter eller direktør i et større firma og er meget berejst. Han har gerne en stor bil og måske en båd. Så hvorfor ikke også et armbåndsur. Det er ikke så meget hvad man får, der er det afgørende, men mere tanken bag det og om det er noget der vil blive husket som en oplevelse. Hvis han tager ud og sejler eller cruiser i sin bil, så passer et armbåndsur rigtig godt til. Som det jo er almindelig kendt er der en af de store film-helte, James Bond, som også bruger armbåndsur og han har da om nogen fat i den lange ende når det gælder succes, ambitioner og kvindetække.

Når du er løbet tør for gaveideer er der altid en gadget eller tech ting du kan give. Eller en oplevelsesgave, som et personligt gavekort vil kunne tilbyde.