Blog

Få plads til alting med en ekstern harddisk

Annonce

Ejer du en bærbar computer med knap så meget lagringsplads som du i virkeligheden har brug for, eller skal du ud af huset og har brug for at opbevare og transportere fx film og vigtige dokumenter, så bør du læse videre her på siden.

Taler vi om elektronisk udstyr er der nærmest ingen grænser for, hvad der efterhånden findes på markedet. De fleste af os bruger dog vores mobiltelefoner til opbevaring af rigtig mange personlige ting og oplysninger. Alt lige fra billeder, videoer og noter, til vigtige e-mails og passwords har vi lagret på vores smartphones, så vi altid har de vigtige oplysninger lige ved hånden. Og selvfølgelig er det en fantastisk måde at opbevare disse ting på, men når du har brug for en backup af nogle vigtige dokumenter, eller skal på ferie og gerne vil have en masse gode film med, så er det ikke altid der lige er plads nok på telefonen eller computeren for den sags skyld, og her vil det være oplagt at medbringe en ekstern harddisk. Den er som regel ikke særlig stor og oftest ret flad, og fylder derfor kun meget lidt i tasken eller kufferten, når du er afsted. Besøg hjemmesiden her, hvor du kan se de mange forskellige modeller og spore dig nærmere ind på, hvad dit behov dækker over. På siden finder du også mange andre ting en eksterne harddiske. Du kan bl.a. finde USB-penne, CD’er og meget andet.

 

Tag dit lager af film med til Maldiverne

Når nu du har fået fyldt din eksterne harddisk op med en masse gode film, så er det bare om at hoppe på flyet og suse afsted mod de varme lande, hvor du kan bruge de sene aftener på at se en film på terrassen. På Maldiverne er der lagt op til rendyrket afslapning, da du her vil opleve en håndfuld paradis-øer uden meget sammenligning til noget andet på jorden. Maldiverne er spækket med kridhvide palmestrande, turkisblåt hav samt en ro og idyl ud over det sædvanlige. Profil Rejser tager med glæde hånd om dine rejsedrømme og skræddersyr en løsning lige efter dine behov. Har du et brændende ønske om at se havskildpadder, delfiner eller hvalhajer, så er der næsten garanti for dette, når du besøger Maldiverne. Rejser du et sted imellem december og maj, så får du dejlige, behagelige temperaturer og undgår samtidig regntiden, og hvad kan næsten være mere perfekt end dét? Rejs til Maldiverne og oplev en helt unik verden af overdådig luksus, som du bare ikke må gå glip af!