Blog

Fem fantastiske feriemuligheder, hvis computeren skal have en pause

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, men der er så mange muligheder for hvad du kan lave, at det næsten ikke er til at vælge. Der er ingen grund til at sidde foran computeren, når vejret er godt og der så mange muligheder rundt om i Danmark og verden.

Når du får spørgsmålet ”Hvad skal du så lave i sommerferien?”, ser du bare væk og mumler et eller andet uforståeligt til svar. Du ved ikke selv hvad du vil og det stresser dig. Sommerferien er trods alt lige rundt om hjørnet. Der er mange forskellige muligheder for hvad du kan bruge din ferie på. Sommerferie er en hellig tid på året, noget du har set frem til i løbet af alle de kolde og regnfulde vintermåneder, hvor du aldrig troede at sommeren  ville vise sig igen. Derfor er det også vigtigt, at du vælger det helt rigtige. Derfor får du her fem bud på hvordan du kan holde sommerferie.

 

1. Sol, strand og svimmingpool

Du kan vælge den klassiske sommerferie, hvor du kan tage familien med til sydens sol. Både Italien, Spanien og Frankrig er nogle af danskernes foretrukne feriefavoritter, når det gælder om at komme ned i varmen. Derfor er der rig mulighed for at finde den destination, der passer til dig og din familie. Her kan i både vælge strand og pool, eller vælge den af dem i bedst kan lide. I kan også beslutte jer for om det skal være all-inclusive, eller om i selv vil have mulighed for at beslutte, hvor i vil spise jeres mad og nyde jeres vin.   

 

2. Kom, lad os gå

Hvis du ikke er så meget til fedtede solcreme, sand alle steder og solskoldninger på din lyse hud, som slet ikke er vant til solens skarpe stråler. Så kan du tage en tur til de norske eller østrigske fjelde, hvor du har mulighed for at gå lange ture i den smukke natur. Her har du rig mulighed for at få kvalitetstid med din familie, når i sammen går de lange strækninger. Alt i mens i kan få taget en masse smukke billeder, samtidig med i får brugt jeres krop. Aktiv ferie er efterhånden blevet meget populært, og hvis i ikke er så meget til at gå, så kan i tage cyklen i stedet. Herved får i samme udbytte af turen, det er bare en anden motionsform i gør brug af.   

 

3. Sightseeing og shopping

Hvis du hverken har lyst til at bruge flere timer på stranden eller i naturen i løbet af din sommerferie, så er storbysferie den oplagte ferie til dig. Du får mulighed for at udforske alle storbyens hemmeligheder, samtidig med du får set alle dens must-see-attraktioner. Når du har set alt dette, er der rig mulighed for at købe dig fattig i alle byens forretninger. Der er så mange butikker, at du rent faktisk kan bruge hele din ferie på shopping, hvis det er det du ønsker. Når du har gået byen tynd og fået tømt alle deres forretninger, er der rig mulighed for at få en kold drink eller en iskaffe i solen, på en af alle de talrige caféer i byen. Paris, London, Barcelona, Rom, Lissabon, man kan blive ved. Du skal bare vælge den storby du vil til, og herefter forelske dig i byen og alt dens liv.

 

4. Danmark, jeg elsker dig

Hvis du slet ikke ønsker at rejse udenfor Danmarks grænser, er der også rig mulighed for at udforske den danske naturs skønhed. Det kan du gøre på Bornholm, ved den jyske vestkyst, ved de fynske marker eller storbyens liv i København. Derfor er det helt op til dig, hvor i Danmark din ferie skal holdes. Du kan herefter vælge om du vil på camping, i sommerhus, bo i lejlighed eller noget helt fjerde. Danmark er skøn og du kan få en fantastisk ferie, selvom du ikke er så langt væk hjemmefra. Du har også mulighed for at tage i Tivoli, på Bakken, i Djurs- eller Fårupsommerland, i Legoland eller noget helt sjette. At besøge forlystelsesparker passer perfekt til din sommerferie i det danske. 

 

5. Ude godt, hjemme bedst

Du kan også vælge at blive hjemme på terrassen med en kold øl i hånden, i mens du sidder i skyggen og ser Tour De France. Du kan sagtens nyde dine fjorten dages ferie hjemme hos dig selv. Du behøver ikke hverken strand, storby, lange gåture i naturen eller at besøge forlystelsesparker. Du kan bruge din ferie på at få slappet helt af, spise en masse lækker mad og drikke en god vin, alt i mens du nyder din have og roen, som er derhjemme. Samtidig kan du glæde dig over ikke at skulle arbejde, men bare nyde din ferie fuldt ud. Nu er det eneste du skal gøre at vælge hvilken slags ferie, der passer til dig. Kast dig herefter ud i dine udvalgte sommerferieplaner.

God sommer!