Blog

Hold det perfekte LAN-party

Man kan ikke længere bekæmpe diverse digitale spils attraktivitet og tiltrækningskraft. En industri mange i starten rynkede brynene af er i dag en milliard industri. Ligesom når fodboldstjernerne løber på stadion og bliver hyldet, har de bedste spillere på computer og andre konsoller ligeså nærmest gudestatus.

Denne tendens har fuldstændigt ændret landskabet i denne industri. Aldrig har det være mere populært og socialt at spille online. Flere og flere holder de såkaldte LAN-parties, som ikke længere bare omhandler et par computere og nogle snacks. I dag er planlægningen af den givne event meget mere udførlig. Læs videre og få inspiration til, hvordan du kan hoste den fede LAN-party.

 

Forskelligartethed er essentiel

Der findes i dag så mange fede spil og konsoller, at det ikke længere er tilstrækkeligt bare at spille Diablo på computeren. Et LAN-party strækker sig tit over en helt weekend, og det er der altafgørende, du har tilstrækkelig med spil og konsoller. Det vil sige, du skal lave forskellige områder; et til computere, et til PlayStation og eventuelt et til en helt tredje type konsol.

Så mange konsoller er det dog meget få, der har i deres besiddelse. Aftal derfor med dine kammerater, at de tager dem med, de har i deres disposition. Vær desuden opmærksom på, at der ikke er noget, der går i stykker på turen til jeres LAN-party. Overvej for eksempel at have en computertaske i læder til ekstra komfort og beskyttelse af din computer.

 

Indret jer hyggeligt

Selvom det ikke er hyggen, det handler om, betyder det alligevel noget for gamer-stemningen, hvordan I indretter jer. Det samme gælder jo på en netcafe. Lyset skal blandt andet have en bestemt betoning. Det nytter ikke noget, hvis der er sådan et klassisk, sterilt skær i hele huset.

Anskaf dig eventuelt belysning af lidt anden karakter. På hjemmesiden ShopLED kan du købe LED lys i mange forskellige farver. Et blåt lys i jeres gamer rum ville eksempelvis være en virkelig fed feature. Alternativt, kunne i have forskellige lysfarver i de forskellige rum med forskellige konsoller.

 

Planlæg i god tid

Det nytter ikke noget at prøve at planlægge det fede LAN-party i sidste øjeblik. Hvis I skal spille mange forskellige spil over flere dage, bør de forskellige deltagere være forberedte på det. I så fald kan deltagerne nå at sætte sig ind i de forskellige spil, så I ikke behøver at bruge tid på det på dagen.

For at øge konkurrenceelementet kan I med god planlægning arrangere en overordnet konkurrence, hvor I tæller point løbende gennem weekenden. Det kunne for eksempel være med udgangspunkt i 5 spil; en form for 5-kamp i computerverdenen. Dette tiltag ville helt sikkert skrue intensiteten i vejret, og få folk til at forberede sig.

 

Mad- og drikkevarer

Ingen LAN-party uden et højt indtag af sukker og fastfood. Så kan kuren altid påbegyndes om mandagen. Der skal ikke bruges meget tid i køkkenet, og man har virkelig ikke lyst til at forlade den sikre, digitale hule, så det er bare om at købe ordentligt ind.

Det er virkelig overraskende, hvor mange sodavand og energidrikke en flok drenge kan indtage over en weekend. Sørg derfor for at købe tilstrækkelig og endda mere ind, end hvad du ellers forestillede dig.

Hvad angår maden skal det være let, smage godt og købes online. Dette kan for eksempel efterkommes ved at klikke ind på takeaway i København og bestille en masse pizzaer. Igen, bestil rigeligt. I får sikkert ikke sovet meget, og disse pizzaer skal sammen med diverse snacks formentlig stå for hele jeres fødekilde en hel dag, indtil I bestiller anden omgang.