Blog

I disse situationer skal du overveje at skifte webhotel

Annonce

Der kan opstå visse situationer, hvor det vil give god mening at skifte – eller i hvert fald opgradere webhotel. Oplever du nogle af disse situationer, så skal du tage hånd om det, før det begynder at påvirke din forretning på ene eller anden måde.

Min hjemmeside er ofte nede

 

Opdager du, at din hjemmeside er nede, så er der intet at sige til, at du vil føle dig frustreret. Det er en situation, som der ikke må opstå, da det kan forårsage stor skade. Nedetid og oppetid er to begreber, der får meget opmærksomhed i disse dage, da det har stor betydning for, hvor ofte (og hvor lang tid) din hjemmeside er nede.

Din drøm er selvfølgelig, at din hjemmeside er oppe 24 timer i døgnet – og hele året rundt. Det kan måske ikke helt lade sig gøre, men det er alligevel ikke helt urealistisk. Oplever du, at din hjemmeside er ustabil og jævnligt er ude af drift, så skal du på jagt efter et nyt webhotel. Det er vigtigt, at du reagerer så hurtigt som muligt, så du ikke taber mere trafik og omsætning end højst nødvendigt.

Driver du f.eks. en webshop, har du ikke en jordisk chance for at sælge nogle varer, så længe dine kunder ikke kan tilgå din hjemmeside. Det er et stort problem, som man naturligvis ikke skal affinde sig med.

Klik her, hvis du vil bestille et webhotel med høj oppetid. Webhoteller med høje oppetider koster ikke alverden, så du behøver ikke at bekymre dig for det økonomiske aspekt.

Jeg oplever dårlig service hos min hostingudbyder

 

Professionel kundeservice er noget af det, der står øverst på ønskelisten, når der skal vælges webhotel. Sidder du med ubesvarede spørgsmål, vil det være hensigtsmæssigt, hvis du kan tage fat i din hostingudbyder, så du kan slippe af med din tvivl. Har du svært ved at få fat i kundeservice, eller oplever du, at servicen ikke er tilstrækkelig, så kan du tage affære på det.

Den ideelle hostingudbyder skal yde kundeservice via både telefon og mail samt eventuelt livechat. Det skal være muligt at få besvaret sine ubesvarede spørgsmål, ligesom det skal være muligt at blive vejledt i forskellige situationer.

Prisen er alt for høj

 

Betaler du en høj pris for dit webhotel, og føler du ikke, at pris og kvalitet hænger sammen, kan du gå på jagt efter et billigere – og måske også bedre alternativ. Der er intens konkurrence på hostingmarkedet, så det er meget sandsynligt, at du kan finde en billigere løsning.

Der er ingen grund til at betale mange penge for et webhotel, hvis man kan finde en tilsvarende løsning til en lavere pris. Er du interesseret i at holde dine udgifter nede, så skal du være opmærksom på, hvad webhoteller koster hos forskellige udbydere. Du vil meget vel komme til at opleve, at prisforskellene er ganske åbenlyse.


Du kan læse meget mere om emnet på Internetplads.dk, hvor du vil blive vejledt i alt, hvad der vedrører webhosting og domæner.