Blog

Kom i gang med din helt egen hjemmeside – brug Bricksite

Der findes i dag et stort udvalg af forskellige programmer, som gør det nemt for dig at lave din egen webshop eller hjemmeside. Bricksite.dk har alt, hvad du har brug for, og det er desuden, hurtigt, nemt og billigt. Når du laver en hjemmeside via Bricksite, vil siden til hver en tid være synlig for dig, mens du redigerer, hvilket giver dig et større overblik. Herudover er programmet ekstremt brugervenlig, og det giver dig en hel masse muligheder og værktøjer.

Én af de mange fordele ved Bricksite er, at du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige flotte designs til din hjemmeside – og du kan desuden skifte dette, lige så ofte du ønsker. Herudover har programmet et enkelt hjemmesideværktøj, som alle og enhver vil kunne finde ud af at bruge. Du behøver derfor ikke at være web-ekspert for at kunne tilpasse design, galleri og tekst. Ydermere hoster Bricksite din hjemmeside og dit domæne ganske gratis, og de sørger til hver en tid for, at den kører på et sikkert og opdateret server-setup; du skal derfor blot fokusere på webstedets indhold, da Bricksite klarer alle optimeringer og sikkerhedsopdateringer for dig. Lyder dette som noget for dig, kan du lave din egen hjemmeside med Bricksite – det er nemt og hurtigt.


Gør brug af et gratis CMS-system

Når man skal lave sin egen hjemmeside, er det ganske essentielt med et godt CMS-system, hvad enten man er ekspert i web eller nybegynder. CMS vil nemlig kunne spare dig for en masse tid, når der arbejdes med websidens indhold. Herudover sikrer det indholdssiderne et ensartet udseende, imens man får tekniske funktioner med eksempelvis en kontaktform.

Ganske enkelt dækker begrebet CMS over ”Content Management System”, og det er et system, der styrer og viser ens hjemmeside og dens indhold, herunder sidens nyheder, SEO, video, menu, nyhedsbreve, tekster, billeder og meget andet. I et CMS vil alt indhold være adskilt fra præsentationen, og man har derfor mulighed for at skifte designet ud med et helt andet, lige så tit man vil, uden at sidens tekster og indhold bliver berørt af det. Dette sikrer, at din pågældende hjemmeside lever langt længere, samtidig med at den altid vil være up to date.

Tilpas dine konkrete behov med et godt CMS-system

Et CMS-system kan tilpasses efter dine behov, hvilket bl.a. sker ved at installere udvidelser og derved udvide systemets funktionalitet samt ved konfiguration. Herudover fremtidssikrer du din webløsning ved brug af et CMS-system, du får automatiseret kvalitetssikring, og endelig bliver alt data gemt i en database, så du let kan tage backups, såfremt det skulle blive nødvendigt. Der er altså mange fordele ved at bruge et CMS til sin hjemmeside. Ønsker du et fleksibelt system, kan du eksempelvis vælge at benytte dig af Joomla eller WordPress. Både Joomla og WordPress kan bruges som blog-system, men WordPress er mere velegnet til private og simple hjemmesider, der ikke har det store behov for avancerede og teknisk svære funktioner.