Blog

Mand og fødselsdag? 5 gode ting at ønske sig

Som mand er ønskelister en evig kamp. Kravene om dem kommer snigende to gange om året, men der er lige stor mangel på gaveønsker stort set hver gang. Det er også derfor, at der rundt omkring på nettet ligger uendeligt mange lister og forslag, som skal være med til at få inspirationen til gaveønsker til at vokse. Men lige lidt hjælper det. Disse lister er nemlig oftest ret generiske og er derfor sjældent synderligt personlige.

 

Det prøver vi dog at komme til livs her, med en liste som forhåbentligt kan sørge for, at du får skrevet par ekstra ønsker på listen. Det vil gøre dine nærmeste glade, at du har lagt tanker bag listen, men det vil ligeledes resultere i, at du formodeligt får gaver, som du rent faktisk kan bruge til noget. Ikke at nye underbukser og strømper ikke er gode at få, men muligvis er disse forslag lidt bedre og mere brugbare til kontorarbejdet generelt.

 

Klassiske gaveønsker til ham

Før vi kommer rigtig i gang med listen, kommer der et hurtigt bud på, hvad der rigtig ofte er populære ønsker og gaver til manden. Som sagt findes der en hel del af disse lister, og på disse finder du nemlig et væld af muligheder. Det kunne blandt andet være alt lige fra ballonflyvning og klatring til de mere rolige gaver, såsom bøger, et flot ur, eller noget praktisk, som en automatisk p-skive. Med andre ord kan du med fordel opsøge disse generiske lister og finde dig et par gaveønsker.

 

Blækpatroner er der altid brug for

Et klassisk problem for manden er, at printeren aldrig vil printe. Det kan være på grund af softwaren, printeren eller mangel på blækpatroner. Det er dog ganske typisk, at man først opdager problemet i det øjeblik, at man har behov for printeren. Det kan du med fordel komme til livs nu ved at ønske dig noget, som løser problemet. Uanset om det er så en ny printer eller mere blæk, så er det et område af ønsker, som de færreste måske husker på.

 

Gaven, der forbedrer dit wi-fi

Kampen om en god internetforbindelse er en evig én af slagsen. I mange hjem er der nemlig foregået et spil mellem husstand og udbyder, hvor der skulle afvejes, hvor mange penge man vil betale for en god internetforbindelse. Det hænder, at man undervurderer det og skaffer en for langsom forbindelse. Er det tilfældet hjemme hos dig, og klager resten af familien over dårligt wi-fi, så kan det anbefales, at du ønsker dig en smart Wi-Fi Range Extender – altså et apparat, som udvider signalet fra internettet.

 

Ordentligt keyboard og mus

En fjerde idé er at ønske sig et seriøst keyboard og en ordentlig mus eller musemåtte. Det kan godt være, at det lyder en smule tamt, men overvej det lige en ekstra gang. Desto længere tid folk arbejder ved computer og på kontor, desto større efterspørgsel har man nemlig typisk på gear og grej til computeren, som understøtter brugeren på bedste vis. På den måde undgår, forbedrer eller forebygger man nemlig de skader og det slid, som man uundgåeligt får ved brug af computeren.  

 

Ergonomiske stole og borde

Et fokus, som de færreste har, er den måde, vi sidder på. Faktisk sidder rigtig mange af os ubekvemt og dårligt, fordi vi ikke har stolen eller bordet til at understøtte en fornuftig måde at sidde på. Dette kan du komme til livs ved at ønske dig en ergonomisk og god kontorstol – eller måske ved at ønske dig et hæve-/sænkebord. Disse to elementer er nemlig essentielle for din tid foran computeren, når først du gør brug af det. Med andre ord er det et fremragende gaveønske, som du virkelig kan få nytte af.

 

Find mange flere gaveidéer til mænd på https://gaveinspiration.dk/gave-til/ham/