Blog

Online Shop-amok!

Trænger din garderobe til en opgradering, men du har bare ikke tiden til at rende i alverdens butikker? Så kan det være du skal kaste dig ud i online shopping.

 

Shopping og sutsko

Du kan pleje din shop-aholic hjemme fra sofaen, med benene på bordet, kaninsutsko på og håret strittende til alle sider. De fleste mærker og butikker er jo på nettet i dag, så du er garanteret et bredt udvalg af produkter. Måske du fandt et par fede bukser den anden dag, da du var nede i byen, men de var lidt uden for dit budget (MEGET uden for dit budget). Prøv at find dem online! Måske du kan finde i en af de online forretninger der sælger et bredt udvalg af alle mærker. Du har maske allerede prøvet dem på nede i butikken, så du kender jo allerede størrelsen. Hvis du så lige er heldig at falde over dem til halv pris, er det så ikke bare om at slå til? Det gode ved internet shopping er, at der altid er udsalg. Altid! Der er helt sikkert altid nogle nedsatte varer eller ” 2 for 1” tilbud.

 

Inspiration?

Synes du også det er svært at finde dit næste yndlingsoutfit? Vil du gerne udfordre din stil, men ved ikke hvordan? Bare rolig, der er en helt simpel løsning; internettet! Det er bare om at surfe rundt og få inspiration. Mange bruger mediet Pinterest til at få inspiration til madlavning, projekter, make-up, og selvfølgelig også tøj. Du kan også følge eksklusive tøj-guruer på Instagram, og garanteret finde nogle spændende ideer til et nye outfits.

 

Til ham

Selvom det siges at kvinderne bruger mest tid på shopping, så er der altså også masser af muligheder for fyrene. Der findes nemlig masser af lækre herretøjs forretninger, med tonsvis af muligheder for at finde den stil der passer lige til dig. Både til dig der søger den klassiske stil, eller dig der ønsker et mere Street præg over din påklædning. Om du er til jakkesæt, jeans, baggy-pants, chinos eller hoodies så kan du garanteres finde lige det outfit du ønsker.

 

Gå amok

Kast dig ud i det, find dine yndlingssider på nettet og shop amok! Husk selvfølgelig at holde øje med pengepungen, specielt hvis du bliver så hardcore online-shopper, at du køber fra andre lande. Så skal du nemlig regne med nogle ekstra udgifter. Men hvem ved, måske er det ikke på det danske marked at du finder din unikke stil.