Blog

Onlinearkitektens røde tråd

Design, kvalitet og rene linier, det er lige dig. Du elsker at skille dig ud fra mængden med en computer, som ingen andre har, med en bil der ikke ligner alle andres og med en tøjstil, som ikke lige er så mainstream.

Når du downloader spil eller programmer, så er det ikke gængse spil som alle andre spiller eller programmer som alle andre har. Det er SimCity, det er AutoCAD og det er designerværktøjer, fordi du som hobbyarkitekt godt kan lide disse rene linier og at sætte dit eget præg på, hvad du har i huset. For dig er der en rød tråd der går gennem alle husets elementer. Fra gulv til loft. Men du har ikke det hele på plads endnu, for der mangler et nyt køkken. Det skal selvfølgelig helst være et designer køkken, for hvad ville ellers passe ind i huset, hvis det skulle bevare den røde tråd?

Du har lige istandsat badeværelset og nu er turen kommet til køkkenet. Men hvor går man hen for at finde et kvalitetskøkken, som ikke er ligesom alle andre?

Der er selvfølgelig alle de almindelige forhandlere af alle de køkkener, som alle andre har. Men der er ikke noget unikt. Hvis du skal have et unikt køkken og skal finde ud af hvor det kan fås, så er det første du gør at gå på nettet. Søg på nettet efter et designer køkken der udstråler det samme som du udstråler: Overblik, sans for kvalitet, design og stil samt den røde tråd.

Et sted du helt sikkert vil finde interessant er rotpunkt.dk.

Udover de unikke og stilistiske design, som matcher meget godt med dine kontormøbler, for resten, så er det også en virksomhed der går op i klima og miljø, ligesom du sikkert selv gør. Er der så nogen grund til at lede andre steder? Det er vel ikke prisen der er den afgørende faktor i denne sammenhæng, vel?