Blog

Skærmen skal skiftes ud når der går skår i den

Mange danskere har smartphones. Faktisk er det over 2 millioner mennesker der har det. Jo nyere en smartphone du har desto tyndere og glattere er den også blevet. Måske synes du også at den skal være så tynd som muligt og så vil du ikke sætte et cover på. Så er det ikke så underligt, hvis der er nogle af disse telefoner der bliver tabt og går i stykker når de rammer jorden eller badeværelsesgulvet. Der er utrolig mange mennesker der sætter sig ud på toilettet, hvis de skal have lidt alene tid og her er det altså ekstra skidt at tabe sin telefon, da sådan et gulv ikke afbøder stødet på samme måde som et trægulv eller et gulvtæppe. Måske prøver du at gribe den med foden inden den rammer, men kommer bare til at sparke mere til den så den rammer op på væggen inden den til sidst lander med skærmen nedad på badeværelsesgulvet.

Så kan du næsten være 100% sikker på at din skærm er gået i stykker og du har brug for en iPhone skærm reparation.

Det bedste råd er at lade være med at tage din telefon med på toilettet eller i hvert fald holde den i lommen. Og det skal ikke være baglommen, for så kan den bare ryge i WC kummen i stedet for når du rejser dig op og tager bukserne på igen og den falder ud. Sådan et iPhone skærm skift er ikke helt billigt. Men mangler din iPhone nyt glas, så er du selvfølgelig nødt til at få det skiftet eller repareret. Heldigvis findes der en del firmaer rundt omkring i landet der beskæftiger sig med netop iPhone reparation og iPad reparation efterhånden som det er blevet almindeligt at alle folk går og taber deres tablets og telefoner.

Hvis du er kommet i en situation, hvor du skal have nyt glas til din iPhone, så husker du nok også at tage bedre vare på den fremover. Det bliver nemlig lidt dyrt i længden, hvis du skal skifte skærm hver anden weekend.