Blog

Skal din computer gå i ét med tapetet?

Hvis du er træt af det kedelige baggrundsbillede med åbne marker som der er på mange Windows computere, så er der råd for at finde en ny baggrund ganske hurtigt på nettet. Du kan finde alle mulige flotte billeder af skove eller stjerner eller måske en flot motorcykel. Der kan dog være så mange muligheder at vælge imellem, at det er svært at finde lige det rigtige baggrundstapet.

Står computeren i stuen, så kan det være at konen gerne vil have den til at være så usynlig som muligt, så den ikke tager alt opmærksomheden fra diverse pyntegenstande, der ellers er i huset. I så fald vil det ikke passe med en motorcykel som baggrundsbillede. Der kunne måske findes et kompromis ved at lade tapetet og baggrundsbilledet ligne hinanden. Nu kan man efterhånden også få mange forskellige typer tapeter, så som fototapet og ferm living tapet og hvis du køber dem online, så er der et fint billedeksempel af det. Du kan tage dette billede og forstørre op eller lave en collage med det, så det bliver på størrelse med din skærmopløsning. Det er selvfølgelig ret svært hvis tapetet er sammensat af wallstickers, som er en form for stor plakat der går i ét med tapetet. Det er dog nok de færreste der har en wallsticker i stuen, men sådan er vi jo så forskellige og det er en trend der ser ud til at fænge an.

Men det er jo også sjovt at lege lidt med indretning så man kan få forskellige udtryk ud af diverse rum i huset. Du kan blandt andet få fotostat tapet med mursten, så du kan lave et rustikt look i lejligheden på den ene væg. Så kan du få et billede af New York, så det ligner at du har panoramaudsigt til The Big Apple.

Det kan blive et helt lækkert kontor og du kan føle du er et helt andet sted i verden når du har sådan noget tapet på dine vægge. For at vende tilbage til din wallpaper baggrund på computeren, har du så fundet ud af om den skal have samme baggrund, som dit tapet eller du bare skal have en af de sædvanlige dyre- eller naturmotiver?