Blog

Stigende efterspørgsel på sikkerhedsløsninger fra Chili Security ApS

Annonce

Efterspørgslen på sikkerhedsløsninger fra Chili Security ApS er stødt stigende, hvilket er et tydeligt tegn på, at danskerne er blevet mere opmærksomme på, hvor vigtig sikkerheden er.

Chili Security ApS har stor succes med at forhandle sikkerhedspakker til både private og erhverv, som er begejstrede for de nemme, effektive og prisvenlige løsninger. Chili Security ApS med hovedbase i Odense er i dag et kendt navn inden for computersikkerhed.

Martin Larsen, Steen McCormick og Casper Blom står bag virksomheden, som på rekordtid er blevet en stor international succes. Virksomheden blev stiftet d. 2. maj 2014 og sidenhen er det gået stærkt, hvad angår udvikling og vækst.

Perfekte bedømmelser fra kunder

 

Chili Security er blevet bedømt af mange hundrede kunder, som udtrykker deres fulde tilfredshed med de mange forskellige sikkerhedsløsninger. Det hænger logisk sammen med, at virksomheden gør deres ypperste for at yde den bedste service til alle deres kunder – såvel private som erhverv.

Virksomheden befinder sig i dag i 27 lande rundt omkring i hele verden, og det stopper tilsyneladende ikke her. Der er planer om at søge lykke på endnu flere udenlandske markeder i fremtiden.
Trustpilot.dk er blot en af de sider, hvorpå man kan læse nogle af de mange positive kundeanmeldelser, der er blevet skrevet af danske og udenlandske kunder. Chili Security bliver rost for deres store fokus på at yde kundeservice på alle tidspunkter af døgnet – både skriftligt og mundtligt via telefon, chat og mail.

 

De bedste sikkerhedsløsninger til fornuftige priser

 

Chili Security er kendt for at levere de bedste sikkerhedsløsninger til priser, hvor alle forbrugere og virksomheder kan være med. Der er sågar flere af sikkerhedsløsningerne, der har vundet fornemme priser. Chili Security Antivirus er af flere omgange blevet prisbelønnet af AV-TEST for Best Protection.

Den danske virksomhed har bevist, at brugervenlige og effektive sikkerhedsløsninger ikke nødvendigvis skal koste mange penge. De fleste af løsningerne bliver solgt med månedlig fakturering uden binding, så du som kunde nemt kan melde dig fra, hvis du ønsker det.

Der bliver konstant arbejdet på at optimere og udvikle de forskellige sikkerhedsløsninger, så sikkerheden bliver endnu bedre til glæde for de mange kunder.

 

I dag kan alle færdes trygt på internettet

 

Du kan ligesom alle andre danskere komme til at færdes trygt på internettet, hvis du blot sørger for at sikre din computer på den mest optimale måde. Der er nogle computere, der er mere sikre end andre, men der er ingen computere, der kan afværge alle angreb.

Du skal stadig bruge din fornuft, når du færdes på internettet, selvom du har downloadet antivirus og måske også andre sikkerhedsløsninger. Det er f.eks. aldrig en god idé at downloade ukendte og suspekte filer.

Computersikkerhed er mere simpelt end førhen takket være de mange effektive løsninger. Du behøver ikke at være ekspert i computersikkerhed for at beskytte din computer, da din opgave blot er at finde en løsning, der matcher dine ønsker. Skulle du mod forventning opleve problemer med den sikkerhedsløsning, du har købt og downloadet, så kan du tage fat i kundeservice.