Blog

Tantra massage er godt for par

Tantra massage har eksisteret i mange år, men er indenfor de sidste par år blevet en populær form for massage. Massagen er især rettet mod par, da det giver en øget intimitet mellem par. Tantra massage handler helt generelt om, at være fysisk og åndeligt til stede i nuet og ikke bekymre sig om noget som helst. På denne måde slapper man af i hele kroppen og kommer til at nyde hvert et sekund af massagen. Tantra massage er med til at man lærer sin egen krop at kende.

Sådan fungerer tantra massage:

Tantra massage er en meget intim massage, som alle par bør prøve. Massagen får kroppen til at slappe af – både den som får massage, og den som man giver massagen til. Vejtræning er et rigtig vigtigt begreb i forbindelse med tantra massage, da der skal fokuseres på ind- og udånding når massagen gives. Dette er med til at øge intimiteten og gøre det til en dejlig oplevelse for dig og din partner. Når man giver sin partner tantra massage skal man være yderst tålmodig, da det kræver tid at finde den rigtige balance for at opretholde en god kemi mellem dig og partneren. Man behøver ikke at have gået på et bestemt massagekursus for at kunne udføre tantra massage. Det er en kombination af tiltrækning, intimitet og almindelig massageøvelser. Begge parter skal være yderst koncentreret og fokuseret under massagen, hvis den stærke og erotiske kemi skal findes frem.

Når man er dybt koncentreret under tantra massagen holder man alle tanker ude og koncentrerer sig fuldt ud om partnerens bevægelser på kroppen. Kroppen reagerer på en helt anden måde overfor for partnerens berøring, hvilket er med til at den intime stemning hurtigt opstår. Tantra massage både god til par som har et godt sexliv og til folk, hvis sexliv er gået lidt i stå. Tantra massage er noget som skal opleves, før man sige om det er noget for en eller ej.

Derfor skal du prøve tantra massage:

Tantra massage skal opleves, idet det er en helt speciel type form for massage. Massagen finder udelukkende sted derhjemme sammen med ens bedre halvdel. Under massagen styrkes parrets intimitet samtidig med, at de finder ud af, hvordan de kan lide at berøre hinanden. Med fokus på vejrtrækningen lærer man også hvor dybe ind- og udåndinger man i virkeligheden skal tage for at slappe helt af i kroppen. Denne øvelse kan også være anvendelig i andre sammenhænge, f.eks. i forbindelse med at få styr på sig selv inden en eksamen.