Blog

Til amerikansk beer pong behøver du et billigt beer pong bord

Billigt Beer Pong Bord

Er man på udkig efter et billigt beer pong bord, så er det vigtigt ikke at købe katten i sækken. Der findes desværre mange dårlige udgaver på markedet, og kun de ægte professionelle beerpong borde er gode nok til de slag, den slid og de væsker, sådan et bord udsættes for.

Ud over at være slidstærkt, skal bordet helst være sammenklappeligt, have bærehank og ikke veje alt for meget. Ellers bliver det simpelthen for besværligt at slæbe bordet rundt til diverse fester, eller hvor man nu vil have det hen.

De korrekte Beer Pong Bord mål

Et beer pong bord skal have helt bestemt mål for at overholde spillets oprindelige regler. Det skal præcist være 240 cm langt, 60 cm bredt og 70 cm højt. Og så gør det ikke noget, hvis det har et fedt design.

Så det handler altså ikke kun om at finde et billigt Beer Pong bord, men også at se på kvaliteten og ikke mindst designet.

Beer pong tilbehør

Man kommer ikke langt, hvis man ikke har det rette tilbehør til et godt slag beer pong. Det man behøver er de ægte amerikanske plastik kopper (ofte røde eller blå, og kaldet Red Cups). Dernæst skal man naturligvis bruge nogle bordtennisbolde (også kaldet beer pong bolde).

De fleste forhandlere af beer pong borde sælger også tilbehøret - og ofte i billige sampakker.