Blog

Tre downloads til din computer du ikke kan undvære

Selvom sommeren nærmer sig er det langt fra sikkert, at det bliver det sommervejr vi alle går og drømmer om. Der kommer helt sikkert nogle regnfulde dage, hvor det ikke er til at lave andet, end at være indenfor. Derfor kommer du helt sikkert også til at sidde en del timer foran din computer, nu hvor det ikke er til at være ude. Men i stedet for at bruge al din tid på Netflix eller HBO, så lavet noget praktisk i stedet for. Se at få downloadet og opdateret programmer til din computer. Uanset hvilken computer du har, kan du på download.dk hente alle de programmer, som både dig og din computer mangler.  

 

1: Gå i krig med virusserne

Det er vigtigt, at få sikret din computer i mod alt hvad der skader den. Noget af det, der skader den mest, er de små bæster der, når de først har fået adgang til din computer, vil gør alt for at ødelægge dens indhold.  Virus og spam har enormt nemt ved at finde vej frem til din computer. De er svære at undgå og endnu sværere at komme af med. Derfor er det en god ide at beskytte din computer i mod dem, inden det er for sent. Burde du downloade et antivirusprogram, der passer til din computer. Hvis du har en Mac, skal du ikke gøre brug af det samme virusprogram, som passer til en Windows computer, og omvendt. 

 

2: Tag på eventyr med Mario

Nu hvor det regner og du alligevel skal bruge en masse tid på din computer, kan du lige så godt slå tiden ihjel sammen med Mario og alle hans venner, i den nyeste version af Super Mario. Du kender spillet og ved hvad det går ud på, det er blot blevet opdateret og kommet nye levels. Det kan du få rigtig mange timer til at gå med, og det bliver helt sikkert et download, du både vil elske og hade. Når du, i skikkelse af Mario sammen med Luigi, bekæmper drager, ildkugler og andre forhindringer, i kampen om at befri prinsessen, vil du med sikkerhed blive så grebet af spillet, at du vil have svært ved at slippe det igen.

 

3: Få din computer til at køre som smurt

For at få optimeret din computer bedst muligt, er det vigtigt at få renset ud i den og opdateret alle dens programmer. Derfor er Driverscanner det perfekte program du kan downloade til dig og din computer. Ved hjælp af dette program, får du opdateret dine programmer og får optimeret systemhastigheden på din computer. Hvis DriverScanner finder gamle drivere på din computer, opdateres de automatisk til de nyeste udgaver. Derfor vil disse tre programmer helt sikkert være ved til at gøre din sommer både sjovere og lettere, både for dig og din computer.