Blog

Vælg den bedste gaming mus

Esport er en branche i enorm fremdrift. Vi ser dagligt nye medier bringe interessante historier om vores danske e-sports helte der klarer sig fænomenalt på den store verdensscene.

Især spillet Counterstrike har vist sig at være en guldgrube som virkelig er eksploderet de senere år. Store pengepræmier er på højkant, og den generelle interesse for e-sport vokser markant på verdensplan, men også i lille Danmark vækker det interessen hos de mange unge håbefulde computerspillere.

Forældrene derimod er næppe fan af udviklingen – måske dette skyldes at det kan være svært at forstå at der er penge i at spille computer. At ende med at kunne leve af at spille counterstrike er også kun noget der sker for de færreste. Det kræver et højt niveau, og en taktisk tilgang til opgaven, som ikke kun er noget du skal spille mange timer for at opnå.

 

Vil vi se fremdrift i dansk e-sport i 2017?

Med mange investorer som er hoppet ombord hos de danske spillere og hold der klarer sig godt på internationalt plan. Den store omtale har også fået interessen til at stige blandt unge danskere, og sågar på skoler rundt omkring har man indført e-sports linjer, som er målrettet mod at kunne udvikle danske computerspils-stjerner.

Hvis man gerne vil nå toppen, så er det ikke nok at man sidder og banker løs på sit gamle udstyr, det er vigtigt at man har udstyr der lever op til forventningerne, og derfor kan det være godt at finde den bedste gaming mus for 2017, sådan at man ved at der spilles på det bedste udstyr – så er det i hvert fald kun spilleren selv der kan klandres, og ikke mangel på udstyr.

 

Det går godt for dansk e-sport.

Dansk esport har haft et enormt godt år.

Det danske hold Astralis ligger som en klar étter på ranking listen over bedste hold, og det er ikke ufortjent. Spillere som Device, som er spået chancer for at blive 2016s bedste spiller har været med til at løfte det danske hold til nye højder, og virkelig fået sat Danmark på esportskortet.

Hvis du drømmer om at blive professionel esports stjerne, så skal du forvente at du som minimum skal afsættes 10.000 timers counterstrike for at dit spil er med på det niveau det kræver. Dertil kommer så de mange taktiske overvejelser, som virkelig er make it or break it inden for Counterstrike. Hvis du gerne vil følge med i hvad der rør sig på counterstrike scenen, så kan du læse dine CS GO nyheder på Dust2.dk.