Programmer » Browsere » Add-on

Fire Alpaca for Mac download

Download gratis FireAlpaca her. Fire Alpaca er et gratis…Ja HELT gratis tegneprogram! Det er ikke bare i en prøveperiode, men for altid at det er gratis.

Selvom Alpacaen er kendt for at være et dyr der lever i Sydamerika, så er dette program fra Japan. Det kan man også tydeligt fornemme med de mange funktioner der er tilgængelig og den teknologi der ligger bag.

Det er udviklet af folk der har forstand på teknik og som ønsker at lave et program der kan bruges af både børn og voksne.

Download den nyeste version NU!
FireAlpaca er den gratis tegne/maleprogram, der er kompatibelt med både Mac og Windows. Simple værktøjer og kontrol lader dig tegne en illustration nemt. Bliv inspireret af de flotte animebilleder og tegn noget der ligner uden den store erfaring eller teknik.
Animebillederne, som japanerne er kendt for, har meget bløde farver og en særlig airbrushteknik der gør det hele svævende og sukkersødt. Du kan indstille pen, blyant, airbrush, og akvarel i standardindstillingen. Du kan tilpasse din egen pen også! Sprøde streger med pennen og bløde kantede akvarel effekter er de mest populære børste typer.

Find programmet til Windows her.

Download Fire Alpaca for Mac 1.5.22 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
706

Version
1.5.22

Tilføjet
02-09-2016
Kompatible systemer
Mac OS X 10.7

Størrelse
25.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PGN Inc.
Detaljeret information
Downloads
706
Version
1.5.22
Tilføjet
02-09-2016
Kompatible systemer
Mac OS X 10.7
Størrelse
25.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
13-03-2017
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PGN Inc.
5 0 2

Afinstallering af Fire Alpaca for Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fire Alpaca for Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fire Alpaca for Mac, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fire Alpaca for Mac være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.