Programmer » Browsere » Add-on

Spotflux download

Spotflux er et lille program, der giver dig mulighed for at surfe på internettet privat og sikkert.
Der findes masser af programmer, som tillader dig at gennemse indhold, der ikke er tilgængelig for dig lokalt. Spotflux differentierer sig ved sine privatliv og sikkerhedsfunktioner.
SpotFlux kører stille i baggrunden og ligger i systembakken. Der er kun en tænd- og slukknap på den primære brugerflade. Efter den er tændt, behøver du ikke tænke mere på programmet. Spotflux er fantastisk til at browse på offentlig WiFi-netværk, eller hvis du blot ønsker at kryptere og sikre din forbindelse, når du indtaster følsomme oplysninger på et websted.
En af de fedeste funktioner i Spotflux er dens evne til at blokere annoncer. Der er browserudvidelser, der gør dette, men er er rart at have Spotflux blokere reklamer over hele systemet. Det betyder også, at du ikke vil blive sporet online, og det hjælper samtidig med at spare lidt båndbredde, fordi du ikke behøver at indlæse tunge flash-annoncer.
Ligesom Hotspot og Shield tilbyder Spotflux også malware- og virusbeskyttelse. Det er en god følelse at have den ekstra beskyttelse. Det anbefales dog, at du kører et antivirusprogram sammen selv.
Hvis du har brug for en proxy, vil Spotflux tillade at du taster den ind i din proxyserver manuelt. Det er fantastisk for dem, der betaler for en proxy service.
Samlet set er Spotflux er et letvægtsprogram, der beskytter dig og gør din browsing privat.

Her kan du downloade en version til PC.

Download Spotflux til Mac her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
965

Version
til Mac

Tilføjet
08-01-2016
Kompatible systemer
OSX 10.6 to 10.11

Størrelse
54.9 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Spotflux, inc.
Detaljeret information
Downloads
965
Version
til Mac
Tilføjet
08-01-2016
Kompatible systemer
OSX 10.6 to 10.11
Størrelse
54.9 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
11-01-2016
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Spotflux, inc.
5 0 2

Afinstallering af Spotflux

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Spotflux fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Spotflux, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Spotflux være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.