Programmer » Apple » Programmer til din Mac

ClipMenu til Mac download

Gratis-programmet ClipMenu til Mac forbedrer copy/paste-funktionen ved at gemme alt, som du kopierer. Læs vores anmeldelse for at se, om det er værd at downloade.

Har du nogensinde kopieret adskillige billeder, mapper eller stykker af tekst, og senere ønsket at man kunne gå tilbage og få adgang til en liste af disse? Lige netop det problem er ClipMenu til Mac designet til at løse. Selvom vi har prøvet programmet på en MacBook Pro med OS X Mavericks installeret, bør det også virke på Leopard og nyere.

Da ClipMenu egentligt bare er synligt som et ikon i menuen, vil du sandsynligvis ikke lægge mærke til programmet, før du rent faktisk bruger det. ClipMenu registrerer automatisk alt, som du kopierer, og kan genkende 8 typer af data, herunder tekst, billeder og webadresser. Senere kan du så bruge genvejen Command-Shift-V fra hvor som helst på din Mac for at bringe menuen frem. Det hele er utroligt simpelt at gå til, men avancerede bruger vil også få stor glæde af de mange indstillinger i programmet.

ClipMenu har også en smart funktion ved navn Snippets, som lader dig permanent gemme ting, du ofte bruger - eksempelvis computerkode eller måske en personlig hilsen. Kort sagt, stykker af tekst som er irriterende at indtaste igen og igen. Desværre understøtter Snippets ikke billeder eller andre filer, så vidt vi er informeret, hvilket formindsker brugbarheden en smule. 

Selvom vi her på siden ikke har brugt ClipMenu længe, så virker det som et program med et stort potentiale. Hvis du også er tilfreds, kan du altid besøge programmets hjemmeside for at støtte udvikleren med et mindre beløb.

Download ClipMenu til Mac 0.4.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.142

Version
0.4.3

Tilføjet
27-12-2013
Kompatible systemer
Mac OS X Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion & Mavericks

Størrelse
1.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Naotaka Morimoto
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.142
Version
0.4.3
Tilføjet
27-12-2013
Kompatible systemer
Mac OS X Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion & Mavericks
Størrelse
1.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Naotaka Morimoto
0 0 1

Afinstallering af ClipMenu til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ClipMenu til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut ClipMenu til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk ClipMenu til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.