Programmer » Apple » Programmer til din Mac

ESET Cyber Security til Mac download

ESET Cyber Security er et program, som helt i gennem beskytter din Mac , hvor du får alt, hvad dit system har brug for, for at forsvare sig selv imod trusler. Du kan downloade en gratis prøve af programmet nedenfor.

Der har været mange tilfælde det sidste års tid, hvor både skyens, men også Apples sikkerhed er blevet skudt i sænk. Derfor er det blevet en god ide, at du har styr på din sikkerhed når du bruger din Mac computer, så dine personlige data ikke kommer i de forkerte hænder. ESET Cyber Security kan netop dette, da de fokuserer på både din computer og skyen.

Programmet indeholder både et antivirus og antispyware program, som fanger vira og forskellig spyware på din Mac. Derudover, så har programmet også en Cloud skanner, som effektivt holder din sky sikker. En anden ting er det indbyggede anti-phishing og social media skanner, der hver især gør din internet oplevelse mere sikker, ved at skanne for phishing sider og anden software, der kan påvirke dine personlige data.

ESET i sig selv har et rigtig godt omdømme og er helt klart en af de stærkeste sikkerheds udviklere på markedet. Derfor er du i gode hænder, hvis du vælger at prøve deres Cyber Security, da det dækker de generelle behov som man måtte have når det kommer til beskyttelse af ens personlige data og ens Mac.

Download ESET Cyber Security til Mac 6.0.13.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
781

Version
6.0.13.0

Tilføjet
19-09-2014
Kompatible systemer
Mac OS

Størrelse
64.3 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ESET
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
781
Version
6.0.13.0
Tilføjet
19-09-2014
Kompatible systemer
Mac OS
Størrelse
64.3 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ESET
0 0 1

Afinstallering af ESET Cyber Security til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ESET Cyber Security til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut ESET Cyber Security til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk ESET Cyber Security til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.