Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Just Color Picker til Mac download

Just Color Picker til Mac er et program til dig, der arbejder med billedbehandling eller bare bruger farvekoder i din hverdag. Programmet gør dit arbejde nemmere ved at identificere farve koder på websteder og billeder. Download programmet helt gratis nedenfor.

Du arbejder måske med grafisk design eller sidder og roder lidt med billeder i din fritid og nogle gange mangler man lige den helt rigtige farve, som du måske har set et eller andet sted på nettet. Her er Just Color Picker ideelt fordi, programmet kan genkende farver på både websteder og billeder, hvis du enten indlæser et billede i programmet eller bruger det integrerede værktøj til at klikke på et websted.

Her vil det du har valgt blive vist i programmet, hvor alle de brugte farver og koder står ved siden af.  Bagefter kan du vælge imellem fem forskellige farve formater: HTML, RGB, HEX, HSB/HSV, HSL og CMYK, hvilket er de mest brugte farve systemer.

Personligt, er vi ret vilde med dette program, da du nemt og hurtigt kan overføre koden til et andet redigeringsprogram eller kopiere den ind i HTML. Altså går det både hurtigt og nemt, hvilket gør programmet ideelt til brugere, der værdsætter den helt rigtige farve. Dog er det værd at sige, at uanset dit teknologiske niveau, så kan du bruge dette program, da det er så simpelt bygget op og med hurtige genveje, at selv helt uerfarne hurtigt kan lære det.

Download Just Color Picker til Mac 4.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
514

Version
4.1

Tilføjet
03-10-2014
Kompatible systemer
Mac OS X 10.10, 10.6, 10.7, 10.8 & 10.9

Størrelse
5.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Anny
Detaljeret information
Downloads
514
Version
4.1
Tilføjet
03-10-2014
Kompatible systemer
Mac OS X 10.10, 10.6, 10.7, 10.8 & 10.9
Størrelse
5.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
16-09-2015
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Anny
5 0 2

Afinstallering af Just Color Picker til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Just Color Picker til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Just Color Picker til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Just Color Picker til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.