Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Sketch til Mac download

Sketch er et vector tegne program, som gør dit grafiske design endnu bedre. Du kan lave alle mulige forskellige former og figurer, der kan gøre dit arbejde en hel del nemmere, derfor burde du tage et kig på dette program, som du kan downloade en gratis prøve af nedenfor.

Hvis du er vant til at arbejde med billed- og tekstbehandling, så er du sikkert kendt med vector begrebet, som er de figurer og former, som du finder på billeder. Sketch er et program specielt til det formål, hvor du får nogle avancerede funktioner, der hæver niveauet en hel del for kvaliteten af dine vectors.

Et andet kendt begreb er lag eller layers, hvor man ofte stabler dem oven på hinanden. Ved store projekter med mange lag kan det hurtigt blive uoverskueligt, men Sketch organiserer alle dine lag i mapper, hvor du hurtigt og nemt kan finde det lag, som du leder efter. Programmet har også mulighed for at lave symboler, der kan bruges igennem dit design, hvis du f.eks. laver mobil apps, så kan du gemme formen på appen, som et symbol, der gør det nemmere at arbejde med. Der er rigtig mange funktioner, hvor man også støder på mange billedbehandlings værktøjer. Dog skal du helt klart tage et kig på listen over features på dette link, hvis du vil vide mere.

Sketch er et program du ikke kan undvære, hvis du vil have styr på dine figurer og former, da det tilbyder en masse avancerede funktioner til netop dette. Programmet kræver dog, at du har kendskab til processerne og mange af de funktioner, der er i programmet, hvis du skal kunne bruge det til fulde. Derfor anbefaler vi at du læser denne guide til Sketch.

Download Sketch til Mac 3.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
846

Version
3.1

Tilføjet
03-10-2014
Kompatible systemer
Mac OS X 10.8 &10.9

Størrelse
23.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Bohemian Coding
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
846
Version
3.1
Tilføjet
03-10-2014
Kompatible systemer
Mac OS X 10.8 &10.9
Størrelse
23.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
11-11-2014
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Bohemian Coding
0 0 1

Afinstallering af Sketch til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sketch til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Sketch til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Sketch til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.