Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Watermark Plus til Mac download

Vi har alle sammen hørt om de berygtede selfies, hvor folk bruger både kameraer og telefoner til at tage billeder af sig selv, men hvis du er en mere seriøs fotograf og gerne vil lade verden vide, at det er dig, som har taget netop det billede, så burde du overveje Watermark Plus. Du kan downloade det nedenfor.

Watermark Plus er til de seriøse fotografer både professionelle og amatører, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af deres billeder ved at give det et vandmærke. Et vandmærke er en god ide, da det skaber genkendelse og fortæller, at det var dig, som tog billedet. Det kan Watermark Plus hjælpe dig med at lave og placere på dine billeder.

Det eneste du skal gøre, er at trække dine billeder ind i programmet, hvorefter du kan komme i gang med at designe dit vandmærke. Her har du nogle forskellige muligheder for rammer og figurer, hvor du også kan tilpasse deres udseende og størrelse, men du kan også tilføje tekst. Teksten udseende er helt op til dig, da du kan vælge font, størrelse, placering og stil, hvor du har alt, hvad du skal bruge for at gøre det til dit personlige kendemærke.

Watermark Plus har fået meget ros for, hvor nemt det er at bruge, men samtidig også for, hvor hurtigt det er at lave et fedt vandmærke. Dog er der også nogle ting ved programmet, som vi ikke er særligt vilde med: Når du lukker programmet ned vil dit vandmærke og de indstillinger, som du lavede for det, forsvinde. Dette betyder, at du bliver nødt til at starte forfra hver gang du lukker programmet - Dog hjælper det at lave vandmærket på flere billeder af gangen.  Den anden ting er, at programmet kræver utroligt meget af din CPU i mens du eksportere dine billeder, hvor det kan have bekostning på din Macs ydeevne imens programmet konverterer dine billeder.

Dog skal det sige, at disse to minusser ikke gør programmet dårligere som sådan, da det uden tvivl har en masse at både på når det kommer til vandmærke design. Altså er det klart at foretrække, hvis du vil gøre det nemt og hurtigt for dig selv, hvor det stadig ser fedt ud.

Husk at tage et kig på PicGIF.

Download Watermark Plus til Mac 1.0.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
978

Version
1.0.0

Tilføjet
02-10-2014
Kompatible systemer
OS X 10.7 or later

Størrelse
6 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PearlMountain Technology Co., Ltd.
Detaljeret information
Downloads
978
Version
1.0.0
Tilføjet
02-10-2014
Kompatible systemer
OS X 10.7 or later
Størrelse
6 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PearlMountain Technology Co., Ltd.
5 0 2

Afinstallering af Watermark Plus til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Watermark Plus til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Watermark Plus til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Watermark Plus til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.