Programmer » Apple » Programmer til din Mac

WineBottler til Mac download

Med WineBottler, som kan downloades gratis til Mac, kan du endeligt køre Windows-programmer uden Microsofts styresystem.

I de sidste mange år er Apples Mac-computere hurtigt blevet mere og mere populære. Desværre er det stadig nødvendigt for mange at installere Windows på deres nye, skinnende MacBooks for at kunne køre sine foretrukne programmer og spil. WineBottler er et gratis værktøj, der lover at løse dette problem ved at kunne køre Windows-programmer direkte fra Apples eget OS X-styresystem.

Installationen består af flere forskellige trin. Først og fremmest skal man downloade og udpakke filen ved at trække WineBottler og Vine over på harddisken, eksempelvis i standardmappen til programmer. Når du herefter åbner WineBottler for første gang, bliver du også bedt om at installere XQuartz, som kan hentes her. Det er ikke umuligt at få det til at virke, men WineBottler er helt bestemt ikke for den normale bruger uden tekniske færdigheder.

Overordnet, så tillader WineBottler dig at installere et hvilket som helst Windows-program, men fra starten leveres det også med nogle automatiske installationsprogrammer for eksempelvis Firefox, Safari og Steam. Siden at der faktisk allerede findes Mac-programmer til dem, prøvede vi i stedet at installere Internet Explorer, MS Paint og Windows Media Player. Internet Explorer virkede ikke, men resten fungerede faktisk udemærket. Selvom WineBottler skal kunne give dig en liste over alle installerede programmer, virkede dette heller ikke for os.

Alt i alt, så er WineBottler et meget interessant program, men det er ikke perfekt endnu. Alting virker ikke hele tiden, og installationsprocessen bør helt klart være nemmere for nye brugere.

Download WineBottler til Mac 1.6-rc5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
761

Version
1.6-rc5

Tilføjet
07-11-2013
Kompatible systemer
Mac OS X Snow Leopard, Lion & Mountain Lion

Størrelse
121.24 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Mike Kronenberg
Detaljeret information
Downloads
761
Version
1.6-rc5
Tilføjet
07-11-2013
Kompatible systemer
Mac OS X Snow Leopard, Lion & Mountain Lion
Størrelse
121.24 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
19-12-2013
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Mike Kronenberg
5 0 2

Afinstallering af WineBottler til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WineBottler til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut WineBottler til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk WineBottler til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.