Programmer » Browsere » Add-on

Surf Canyon download

Find ting hurtigere og bedre med Surf Canyon. Download det gratis her.

Find ting hurtigere på Google, Yahoo! og Bing ved at grave søgeresultater ud fra så dybt som side 100. Surf Canyon automatiserer opdagelsen af relevante resultater begravet i søgesider på Google, Yahoo! og Bing. Du skal blot indtaste din forespørgsel på en af disse søgemaskiner, som du altid ville. Når du klikker på et resultat, der appellerer til dig, tilpasser Surf Canyon automatisk rangeringen af resultaterne for at fremrykke hvad du har brug for, mens den nedprioriterer hvad du ikke ønsker.

Tit kan man opleve at man ikke kan finde noget, fordi man ikke gider klikke rundt på alle de efterfølgende sider. Det ligger derude på nettet, men er bare svært at finde, da ikke alle sider arbejder med SEO, og derfor ikke ligger øverst i søgemaskinernes resultater.

Med Surf Canyon kan anbefalede resultater kan komme fra så dybt som fra side 100.

Hvis søgemaskinen kender dine præferencer, så bliver den også bedre til at finde det du søger. Du kan på Surf Canyons hjemmeside indstille dine præferencer.

Uanset brugerniveau vil du sætte pris på brugervenligheden som denne gratis søgemaskine tilbyder, og er du på udkig efter en ny søgemaskine foreslår vi at du giver Surf Canyon en chance.

Download Surf Canyon 5.4.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.253

Version
5.4.0

Tilføjet
08-01-2015
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Surf Canyon
Detaljeret information
Downloads
1.253
Version
5.4.0
Tilføjet
08-01-2015
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Surf Canyon
5 0 2

Afinstallering af Surf Canyon

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Surf Canyon fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Surf Canyon, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Surf Canyon være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.