Programmer » E-mail » Anti-spam

Aggressive Spam Defense download

Aggressive Spam Defense er programmet for dig, som bliver bombarderet med spammails. Download det gratis her.
Hvis du er udsat for meget spammail, så er det en god ide at finde en løsning der kan fjerne dem alle sammen eller i det mindste sætte dem i karantæne.

Bliver din indbakke overfyldt med spam, så brug Aggressive Spam Defence og få elimineret alle de uinteressante mails. Aggressive Spam Defense er nemlig et aggressivt spam filter, der fjerner alt der ligner spam. Spam bliver af Aggressive Spam Defense betegnet ud fra interne filtre, clean-lists og spam-lists. Du kan få Aggressive Spam Defense til automatisk at slette alt spam, eller du kan få et overblik over de spam mails du har modtaget og se om der skulle være nogle "rigtige" mails imellem.

Der er 4 niveauer af konfigurerbare beskyttelse. Programmet kan automatisk slette spam, og vil også farvekode indgående e-mails i henhold til dine kriterier, så du kan hurtigt se hvilke mails, der er vigtige. De fleste skadelige vedhæftede filer (virus, trojanske heste osv.) opdages også og markeres som muligvis skadelige. Du kan se en forhåndsvisning på mistænkelige e-mails så du ikke risikerer at få en virus eller en keylogger der sender informationer til hackere.

Hver e-mail der kommer i analyseres og får en spam-score baseret på nogle konfigurerbare kriterier. Hvis denne score bliver for høj bliver e-mailen markeret som spam og eventuelt slettet. Ved hjælp af denne score bliver e-mails også farvekodet, så du hurtigt kan se, hvilke e-mails, du bør kigge lidt nærmere på.

Lige efter installation vil programmet detektere en stor procentdel som spam, men efterhånden vil programmet tilpasse sig under brug. Hvor aggressivt du vil have programmet til at reagere overfor mails kan styres på en slider. Du kan minimere risikoen for "falske positiver" ved at whiteliste dine mails. Du har fuld kontrol over alle filtre. De kan hver ændres ved blot at flytte en slider fra side til side. Alt i alt en pæn og strømlinet brugerflade.

Download Aggressive Spam Defense 2.32 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.514

Version
2.32

Tilføjet
02-03-2005
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.1 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
HACE
hace@hace.us-inc.com
Detaljeret information
Downloads
1.514
Version
2.32
Tilføjet
02-03-2005
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.1 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
01-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
HACE
5 0 2

Afinstallering af Aggressive Spam Defense

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Aggressive Spam Defense fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Aggressive Spam Defense, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Aggressive Spam Defense være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.