Top Downloads Mailingliste Kontakt RSS Feed Brugervilkår, Cookies & Privatliv

Programmer » E-mail » E-mail Klienter
Outlook Express download

Download gratis Outlook Express på dansk her. Det er Microsofts gamle, gratis e-mail klient, som stadig er populær i mange kredse.

Outlook Express 6.0 er den seneste version af Outlook Express og der kommer ikke nyere versioner idet Outlook Express nu er erstattet af Windows Live Mail. Så har du Windows Vista eller nyere, må vi henvise dig til Windows Live Mail.

Outlook Express blev først set af brugerne da det udkom sammen med Internet Explorer 4.0. Her var Outlook Express en fast bestanddel indtil version 6.0. Videre har mange brugere også stiftet bekendtskab med dette e-mailprogram, som en del af Windows. Selv visse Mac brugere har fundet Outlook Express brugbart i Mac OS 9. Men alt har sin ende og Outlook Express blev udskiftet med Windows Mail og det blev udskiftet med Window Live Mail, som stadig lever i bedste velgående i skrivende stund. Microsoft Outlook, som er en del af Microsoft Office, har taget over for Mac versionen, til dig der bruger Mac.

Mange brugere tror, at Outlook Express er en skrabet version af Microsoft Outlook. Dette er dog ikke tilfældet. Outlook Express dele ikke nogen koder med Microsoft Outlook, men programmerne benytter sig begge af nogle af de samme filosofier omkring arkitekturen i programmerne.

Download Outlook Express 6.00 (Dansk - Final) her

Detaljeret information    
Brugernes Vurdering
 
Klik her for at afgive din egen stemme
Kompatible systemer
Windows 98 / NT / 2k / Me / XP
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Downloads
45.136
Størrelse
0.51 Mb
Mail til en ven
Klik her
Version
6.00 (Dansk - Final)
Licens
Freeware
Producentens hjemmeside
Microsoft
Tilføjet
Opdateret
04-07-2013
http://www.microsoft.com/danmark/om/kontaktos.aspx
Slutbruger Licensaftale (EULA) Afinstallering

Slutbruger Licensaftale (EULA) af Outlook Express

Inden du downloader og installerer Outlook Express bør du sætte dig ind i softwarens Slutbruger Licensaftale. Den er vigtig at sætte sig ind i da den informerer dig om, hvilke betingelser du accepterer, når du installerer og bruger Outlook Express.
Der er flere måder at læse Slutbruger Licensaftalen for Outlook Express:

Du kan besøge Microsoft ved at klikke her og finde den nyeste version af aftalen på siden.

Du kan også finde Slutbruger Aftalen direkte via Google ved at klikke her.

Til slut, så er Slutbruger Licensaftalen også normalvis præsenteret i Outlook Express inden selve installationen begynder. For mere information om slutbruger-aftaler, klik venligst her.

Afinstallering af Outlook Express

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Outlook Express fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Outlook Express, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Outlook Express være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.