Programmer » For virksomheder » Lommeregnere & omregnere

Inchpro download

Download InchPro gratis her og hav altid et program ved hånden til at konvertere mellem internationale mål.

InchPro Decimal blev lavet som et freeware program til konvertering af internationale mål. Du kan foretage konverteringer for alle enheder fra listen nedenfor i begge retninger:
 
Metriske system - (kilometer, hektometer, decameter, meter, decimeter, centimeter, millimeter, mikrometer, nanometer)
Amerikanske system - (fod, inches, mile)
Internationale system - (punkt, pica, tommer, fod, yard, mile)
International nautisk - (fathom, sømil)
Astronomiske enheder - (astronomisk enhed, lys-sekunder, lys-minutter, lys-timer, lys-dag, lys-år, parsec)

Målinger er en integreret del af vores virkelighed. Millioner af målinger og transformationer bliver foretaget hver dag. InchPro har lavet et program, som vil hjælpe dig hver gang du har brug for at konvertere en enhed. Med hjælp fra InchPro Decimal kan du hurtigt konvertere ukendte måleenheder, når du køber varer, skal måle længder, størrelser og beregne afstande og områder, samt udføre videnskabelige beregninger, med mere.

Programmet er en udvidelse af web servicen InchPro, som udfører samme opgaver til konvertering af enheder online. Hjemmesiden har et afsnit, der svarer til menuen af ??programmet InchPro Decimal. For eksempel til konvertering af inches til centimeter, kan du bruge afsnittet inches til cm og til konvertering af inches til millimeter kan du bruge sektionen inches til mm.

InchPro Decimal virker på både Linux og Windows og producenterne udvider hele tiden listen over enheder og operativsystemer til dette program. Programmet er freeware og har ubegrænsede betingelser for brug og har ingen skjulte gebyrer og provisioner. Og så har det en freeware licens så du kan bruge det lige så tosset du vil. Programmet har en enkel brugerflade. For at konvertere eventuelle andele målinger fra listen ovenfor skal du indtaste en værdi i det venstre felt, trykke på knappen 'Convert Units! " og så får du resultatet i det højre felt. Alle resultater er præsenteret i form af heltal eller decimaler. Detaljeret hjælp til brugerfladen kan du læse på inchpro.com. Programmet hjælper dig, hvis du er i en virksomhed og har brug for konvertering på daglig basis, og du kan bruge det både på arbejdet og derhjemme. Du vil spare masser af tid og kræfter, og du vil ikke blive skuffet over programmet.

Download Inchpro 1.0.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
943

Version
1.0.0

Tilføjet
15-03-2017
Kompatible systemer
Windows & Linux

Størrelse
5.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Inchpro
Detaljeret information
Downloads
943
Version
1.0.0
Tilføjet
15-03-2017
Kompatible systemer
Windows & Linux
Størrelse
5.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Inchpro
3 0 2
100 kr

Afinstallering af Inchpro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Inchpro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Inchpro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Inchpro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.