Programmer » For virksomheder » Organisering

Cleaning Service download

Få styr på rengøringen med Cleaning Service. Download det gratis her.

Kraftfuld software der kan gøre din rengøringsforretning mere effektiv.
Nu kan du nemt nedskrive og se info om et hvert rengøring job, du har gjort: gulvpleje, tæppepleje, selvstændig virksomhed, vinduesvask og mange andre områder i forbindelse med rengøringsbranchen. Du kan bruge skemaet til at indtaste aftaler. Du kan se datoer, tidspunkter og afstand for andre aftale med kunden. Hver kundes historie er lagret og kan bekvemt vises på kundehovedskærmen.

Det hele er komplet og permanent lagret for hver enkelt kunde for hurtig reference. Cleaning Service er perfekt for arbejdstagere til at planlægge deres arbejdstid, så ordrerne ikke overlapper med hinanden, og så de kan holde styr på planlagte aftaler. Programmet gemmer oplysninger om kunder, såsom deres adresse, telefonnummer, e-mail og kommentarer. Dette moderne og yderst handy program gør projektstyring til en sand fornøjelse.
Programmet har en praktisk brugerflade til at beregne og vise "gebyrer" og hjælper dig til at træffe beslutninger hurtigt. Det er muligt at oprette påmindelser for at advare arbejdstagere om de ting, de skal gøre. Hvis du allerede har skrevet en kunde ind i databasen vil programmet huske det og autoudfylde, hvis du skriver nogle oplysninger der allerede står i databasen.

Du kan se oplysninger om betalinger, daglig indkomst for hvilken som helst dag på ethvert tidspunkt, når du har brug for det. For de mennesker, der arbejder i Microsoft Outlook, er det muligt at eksportere data. Eksport af data er tilgængeligt til følgende formater: iCal, XLS, TXT, HTML, XML, PDF. I tilfælde af nedbrud eller virusangreb er der en auto backup-funktion med en mulighed for at fjerne gamle arkiver automatisk.

Download Cleaning Service 3.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
615

Version
3.1

Tilføjet
26-01-2017
Kompatible systemer
Windows ME, 2000, 2003, 2008, XP, Vista, 7 (32-bit & 64-bit), 8 Pro 32/64-bit & 10

Størrelse
10.8 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Binary House Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
615
Version
3.1
Tilføjet
26-01-2017
Kompatible systemer
Windows ME, 2000, 2003, 2008, XP, Vista, 7 (32-bit & 64-bit), 8 Pro 32/64-bit & 10
Størrelse
10.8 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Binary House Software
0 0 1

Afinstallering af Cleaning Service

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Cleaning Service fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Cleaning Service, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Cleaning Service være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.