Programmer » For virksomheder » Organisering

E-Z Contact Book download

Få en simpel og brugbar telefonbog til computeren med smarte finesse. Download E-Z Contact Book gratis her.

Det behøver ikke at være kompliceret at bruge en nyttig telefonbog. E-Z Contact Book gør det nemt at holde styr på venner, familie, forretningsforbindelser og alle andre, og det indeholder et par ekstra funktioner, der gør det konkurrencedygtigt i forhold til andre lignende programmer.
E-Z Contact Book brugerfladen er intuitiv, og vi havde ingen problemer med at komme i gang med det. Hvis du vil tilføje kontaktpersoner, skal du først oprette en ny gruppe hvis du ikke vil bruge en af de eksisterende grupper.

Dette gør det nemt at holde kontakter fra forskellige dele af dit liv organiseret og let at finde. For hver kontakt, kan du derefter tilføje både personlige og forretningsmæssige kontaktoplysninger, en fødselsdag, og noter. Programmet har en søgefunktion, en vigtig komponent i enhver kontakt manager, som du kommer til at bruge til mere end et par folk, men hvad virkelig imponeret os var nogle af de andre funktioner, som du ikke altid ser i programmer af denne type. Du kan klikke på en kontakt e-mail-adresse for at lancere et standard e-mail program og klik på web-adresser for at gå til webstedet. Det er dog ikke så ualmindeligt, men du kan også klikke på et telefonnummer for at ringe op via Skype. Du skal dog have Skype installeret for at dette virker, men de, der allerede har Skype installeret vil sætte pris på denne funktion.

Vi elskede det også, at programmet automatisk vil lancere Google Maps og vise placeringen af kontaktpersonens adresse. En online Hjælp-fil er velskrevet og grundig. Vi var samlet set, meget imponeret over E-Z Kontakt Bog. Vi elskede at det ikke overdriver funktionerne, men holder det på et simpelt niveau.

Download E-Z Contact Book 3.1.4.30 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
527

Version
3.1.4.30

Tilføjet
18-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
5.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Dmitri Karshakevich
Detaljeret information
Downloads
527
Version
3.1.4.30
Tilføjet
18-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
5.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
19-11-2014
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Dmitri Karshakevich
5 0 1

Afinstallering af E-Z Contact Book

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere E-Z Contact Book fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find E-Z Contact Book, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle E-Z Contact Book være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.