Programmer » For virksomheder » Organisering

Excel Project Management Template download

Download gratis Excel Project Management Template og hold styr på dine projekter.

Excel Project Management Template er et generisk og enkelt planlægningsprogram til styring og overvågning af projekter med automatiserede samarbejdsfunktioner.

Du kan bruge det til at styre dine projekter inden for alle brancher. Projektets kontrolpanel giver hurtig adgang til forskellige processer og rapporter i projektstyringsskabelonen.

Programmet indeholder også en skabelon til et Gantt-diagram. Her kan alle opgaver struktureres og planlægges efter tid, som du selv definerer. Du kan sætte tidshorisonten til daglig, ugentlig eller månedlig.

Opgaverne kategoriseres efter fase med farvede celler svarende til hver tidsperiode på projektets tidslinje. Detaljerede oplysninger om den samlede opgave og tidsperiode kan fås ved hjælp af kommentarfelter, som kommer frem, når du holder musen henover henholdsvis opgavetitel og farvede celler.

Den nederste del af Gantt-diagrammet viser de samlede planlagte versus fuldførte timer samt drifts- og investeringsomkostninger pr. tidsperiode.

Fordelene ved Excel-filgenerering omfatter det generiske regnearkformat, som kan åbnes og redigeres i andre regnearksprogrammer, f.eks. Open Office og iWork Numbers, samt muligheden for at batch importere opdaterede og ændrede filer.

Download Excel Project Management Template 1 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
697

Version
1

Tilføjet
27-04-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.5 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Business Spreadsheets
Detaljeret information
Downloads
697
Version
1
Tilføjet
27-04-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.5 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Business Spreadsheets
5 0 1

Afinstallering af Excel Project Management Template

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Excel Project Management Template fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Excel Project Management Template, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Excel Project Management Template være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.