Programmer » For virksomheder » Organisering

Hair Stylist Calendar download

Denne smarte kalender er udviklet specielt for frisører, men vil også fungere godt for kosmetologer, skønhedssaloner osv. Download en gratis prøveversion her.

Lige gyldig hvilken type frisør eller anden salon du har, og om du er placeret i Aarhus eller København, så vil dette program fungere godt for dig. Denne kalender vil mildest talt gøre dit planlægningsarbejde meget lettere.
I frisørkalenderen kan du oprette profiler for hver frisør i salonen og let skifte imellem disse, når der skal laves aftaler tilknyttet de forskellige behandlere.
Programmet indeholder funktioner som dato navigator, hvormed du kan åbne ønsket data, redigere åbningstider og redigere kundedata.

Hair Stylist Calendar er et stykke software designet specielt til hår stylister, frisører og kosmetologer, for frisør saloner, skønhed, manicure eller solcentre, skønhed centre, manicurevirksomhed, kosmetologer og make-up artister. Dette moderne og yderst handy program gør planlægningen til en sand fornøjelse. Det giver dig mulighed for at oprette en profil til at styre en personlig tidsplan. Programmet gør det muligt for brugerne at skifte mellem profiler for at se tidsplanen for den enkelte medarbejder i salonen. Det er også muligt at se flere profiler samtidigt eller åbne tidsplaner for flere medarbejdere på samme tid.

Hair Stylist Calendar indeholder en funktion, som kaldes Dato Navigator. Denne funktion gør det muligt for brugeren at åbne den ønskede dato, redigere åbningstiden, samt kundeoplysninger. Vedligehold detaljerede oplysninger om dine elever som adresse, telefon, e-mail og meget mere. Kalenderen har en automatisk søgemulighed og auto-fuldførelse af oplysninger om en elev, hvis det allerede er blevet indtastet i databasen.

Du kan se oplysninger om betalinger, daglig indkomst for hvilken som helst dag på ethvert tidspunkt, når du har brug for det. Programmet har også Backup funktionen Auto, der tillader lagring af data til det sikrede arkiv. Data fra Hair Stylist Calendar kan eksporteres til mange forskellige formater, såsom iCalendar, MS Outlook, XML, HTML, XLS, PDF og TXT. Det er også muligt at importere dataene ind i programmet. Programmet har en indbygget Print Designer, som tilbyder en bred vifte af originale skabeloner og muligheder for at lave en fin og klar udskrift af en tidsplan. Hair Stylist Calendar er tilgængelig for alle versioner af Microsoft Windows. Hvis du kan lide programmet kan du købe det billigt. Det er et engangsbeløb og du får alle nye versioner af programmet GRATIS resten af livet!

Download Hair Stylist Calendar 2.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.591

Version
2.2

Tilføjet
12-10-2012
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
15.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Binary House Software
Detaljeret information
Downloads
1.591
Version
2.2
Tilføjet
12-10-2012
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
15.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Binary House Software
5 0 3

Afinstallering af Hair Stylist Calendar

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hair Stylist Calendar fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hair Stylist Calendar, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hair Stylist Calendar være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.