Programmer » For virksomheder » Organisering

MindBody download

Få flere kunder og overblik over dine aftaler.

Som nystartet frisør, massør eller instruktør med egen salon, klinik eller fitnesscenter er det vigtig at have et værktøj der kan holde styr på alle dine aftaler med kunderne og samtidig også give dig overblik over dine daglige indtægter.

MindBody giver dig muligheden for at sikre dig at ingen af dine kunder kommer til at gå forgæves på grund af en dobbeltbookning. Samtidig kan du også med denne software sikre dig at de møder op, da du kan sende dem en reminder om deres aftale.

I stedet for at have en stor kalender liggende på bordet der fylder det hele og du skal skubbe alting væk når den skal åbnes, så kan du bare bruge MindBody til at indtaste dine kunders aftaler ganske simpelt. Og hvis der kommer en aflysning kan du hurtigt slette den igen eller flytte rundt på dem.

Du kan også slippe for at skulle anskaffe dig en dankortmaskine, da MindBody systemet også indeholder mulighed for kortbetaling med næsten alle slags kort. Det er let og simpelt at bruge systemet og dine kunder vil føle sig tættere forbundet med din salon eller klinik, når de modtager en bekræftelse eller reminder om en aftale.

Det øger altså kundeloyaliteten, samt brugervenligheden med simpel kortbetaling, samt øger din mulighed for at sende tilbud ud til dine kunder så de kan komme forbi lidt oftere.

Til sidst kan du selvfølgelig også få et overblik over hvad det er for nogle ydelser der sælger bedst og hvad folk køber mest.

Tip: Registrer gratis din klinik, hvad enten der er tale om en der omhandler wellness, terapi eller andet i samme kategori, hos Studenterguiden.dk og få flere kunder med det samme.

Download appen gratis til Android her.

Download MindBody 4.2.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.148

Version
4.2.8

Tilføjet
05-06-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
92.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MindBody
Detaljeret information
Downloads
1.148
Version
4.2.8
Tilføjet
05-06-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
92.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MindBody
3 0 2

Afinstallering af MindBody

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MindBody fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MindBody, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MindBody være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.