Programmer » For virksomheder » Organisering

MO-PS download

Har du mange projekter og svært ved at finde rundt I deadlines? Så er MO-PS måske noget for dig. Programmet kan organisere alle dine projekter og opgaver i en overskuelig kalender. Du kan downloade en gratis prøve af programmet nedenfor.

MO-PS er blevet testet på vores Windows 7 computer, hvor vi prøvede at lave nogle forskellige opgaver, hvorefter vi satte dem ind i programmet.  Her fandt vi ud af, hvor effektivt programmet faktisk er til at organisere dine opgaver og projekter, men også hvor avanceret det kan være at benytte sig af selve programmet.

Da vi sad og kiggede lidt på programmet blev vi klar over, at en guide ville være en fantastisk hjælp til at finde ud af, hvordan de mange funktioner og selve programmet fungerer. Dog startede vi med at tilføje nogle opgaver ude i venstre side, hvor der er en oversigt over de opgaver du indsætte, her er 3000 opgaver per ark maksimum. Når du så har indsat en opgave kan du vælge, hvor lang tid det tager, opgavens prioritering og om den hænger sammen med andre opgaver.

Hvis du er en af de mere øvede brugere, så kan du også tilføje makroer og bruge nogle af de lidt vildere funktioner, hvor du kobler ting sammen og laver opgave mapper. Programmet egner sig rigtig godt til brugere, der allerede har erfaring med programmer som dette, da det kan være svært at sætte sig ind i alle funktionerne, hvis man ikke er bekendt med denne type af programmer.

 Alt i alt kan vi sige at programmet fungerer rigtig godt når det er i gang og når man har fundet ud af, hvordan det fungerer, men det tager meget plads på maskinens CPU og det kan lukke ned eller holde op med at svare af den grund.

Det er vigtigt at notere, at antivirus programmer måske vil gøre opmærksom på, at filen går ind under kategorien usikker pga. at den indeholder Suspicious.Cloud.7.EP. Dette skyldes, at der findes en installer i filen, som tilbyder yderligere programmer under installationen. Der er derfor ikke tale om en decideret virus.

Download MO-PS 1.01.1131 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
818

Version
1.01.1131

Tilføjet
10-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
15.4 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
mommos-software
Detaljeret information
Downloads
818
Version
1.01.1131
Tilføjet
10-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
15.4 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
mommos-software
3 0 3

Afinstallering af MO-PS

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MO-PS fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MO-PS, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MO-PS være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.