Programmer » For virksomheder » Organisering

Team Task Manager download

Få styr på hele holdet. Download en gratis prøve på Team Task Manager her.

Håndtering af teams kræver fremragende kommunikation. Team Task Manager er det rigtige værktøj til at hjælpe med at holde styr på alle opgaver, styre tid, og dramatisk øge gruppens produktivitet! Softwaren kan installeres og konfigureres på få minutter. Den venlige brugerflade får dig i gang med det samme og eliminerer behovet for dyre kurser. Team Task Manager kræver ikke månedlige gebyrer. Det er meget overkommelig for enhver pengepung!

Tag kontrol
Team Task Manager er designet til at minimere den tid, det tager at holde dine projekter up-to-date. Tildele opgaver, opsætte forfaldsdatoer, tilføje opgave, vedhæfte filer, se statusrapporter, dele dokumenter - alle muligheder med blot et par klik. Du får en notifikation i proceslinjen i Windows, som giver et øjeblikkeligt feedback, i det øjeblik der sker en ændring.

Teamwork klar
Alle teammedlemmer kan se deres individuelle to-do liste og har adgang projektets detaljer samt kan dele dokumenter. Ledere kan nemt tilføje medlemmer, konfigurere adgangsrettigheder for hvert projekt og dokument, følge op på tildelte opgaver og meget mere. Team Task Manager meddeler automatisk teammedlemmer om nye opgaver, oplyser projektlederen om udført arbejde og sender påmindelser for forfaldne poster.

Bedre overblik med GANTT og Burn Down Charts
Projekter med mange opgaver og teammedlemmer kan hurtigt blive overvældende at håndtere. Team Task Manager forbedrer overblikket ved at tilbyde forskellige visninger af projektet. Udover den velkendte struktur, kan opgaver projekt også ses i et grafisk Gantt-diagram format. Projektrapporter kan blive gennemgået af teammedlemmer og diagrammer vises med det resterende arbejde.

Sikker dokument deling
Team Task Manager indeholder funktioner til deling af dokumenter funktion, der sikkert kan styre visning, redigering og sletning af kritiske oplysninger, uafhængigt af teammedlemmernes adgang til filserveren. Deling af up-to-date information med alle i teamet bliver nemmere, når kritiske oplysninger opbevares og sikres på et centralt sted.

Lokalt hosted med adgang for fjernmedlemmer
Team Task Manager-databasen kan installeres på enhver PC og kræver ikke internetforbindelse. Alle teammedlemmer der er på LAN kan få adgang til data ved blot at installere en simpel Windows-klient applikation. Da databasen ikke er lagret på internettet, er det lettere at forhindre uautoriseret adgang til de fortrolige oplysninger. Team medlemmer, der er geografisk spredte kan få sikker adgang til Team Task Manager databasen, hvis netværksadministratoren konfigurerer LAN for fjernadgang.

Download Team Task Manager 2.33 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
614

Version
2.33

Tilføjet
27-01-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
13.67 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DeskShare
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
614
Version
2.33
Tilføjet
27-01-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
13.67 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DeskShare
0 0 1

Afinstallering af Team Task Manager

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Team Task Manager fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Team Task Manager, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Team Task Manager være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.