Programmer » For virksomheder » Organisering

VueMinder Ultimate download

Vueminder Ultimate er en kalender til dig, der gerne vil have rigtig godt styr på alt det, som du skal nå i løbet a ugen. Programmet tilbyder en rigtig omfattende kalender program, som er en udbygning af Microsoft Excel. Du kan hente en 45 dages prøve på dansk, dog med en begrænsning i funktionerne.

Vueminder Ultimate giver dig alt, hvad firmaet har at byde på. Du får for eksempel: et indbygget notat program, en opgave liste og selvfølgelig en kalender. Alt dette fungerede rigtig godt, da vi testede programmet på vores Windows 7 computer. Dog støtte vi på et enkelt program, hvilket involverede hele sprog funktionen: Når du vælger sprog inde i programmet, så ændrer den kun udbygningen af programmet, altså kun Vueminder delen, hvorimod Excel delen stadig står på det sprog, som du startede med at vælge, hvor du så skal ind manuelt og skifte hver enkel uge dag.

Udover de mindre fejl når man udbygger et program som Excel, så er dette faktisk en virkelig god kalender. Du har både mulighed for at hente det, som en app på din telefon og synkronisere programmet, men også at få tilsendt SMS’er, hvor i der er en påmindelse om forskellige begivenheder i din kalender.

Altså er vi meget begejstrede for selve kalenderen med nogle få minusser til opbygningen af den, dog kræver selve programmet lidt øvelse og tid at finde rundt i, men de fleste brugere burde kunne finde ud af det.

Download VueMinder Ultimate 11.2.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
952

Version
11.2.3

Tilføjet
27-08-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Størrelse
16.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
VueSoft LLC
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
952
Version
11.2.3
Tilføjet
27-08-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1
Størrelse
16.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
VueSoft LLC
0 0 1

Afinstallering af VueMinder Ultimate

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VueMinder Ultimate fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VueMinder Ultimate, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VueMinder Ultimate være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.