Programmer » For virksomheder » Præsentation

SmartDraw download

Hvor nogle programmer lader dig lave flotte tekstpræsentationer, så hjælper SmartDraw dig med at lave virtuelle præsentationer. Download en prøve gratis her.

Inden den visuelle processor var man tvunget til at lave visuelle præsentationer med krævende grafisk software. Selv for eksperter, der producerer flowchart, der til dels er visuelle, tog det lang tid - og så var det sjældent særligt præsentabelt.

SmartDraw automatiserer oprettelsen af visuals i sådan en grad, at enhver kan lave dem på få minutter med fantastiske resultater til følge. SmartDraw hjælper dig med at tegne et diagram for at illustrere dit arbejde i et Microsoft Office-dokument, med et væld af skabeloner og kunstelementer, der eliminerer behovet for at lave disse præsentationer og diagrammer fra bunden af.

Du kan bruge programmet til mange formål. Lige fra software engineering eller business modellering til anatomiske illustrationer. De mange skabeloner indeholder flowdiagrammer, organisationsdiagrammer, mind maps, familietræer, ER diagrammer og meget mere. En clip-art-samling hjælper med at udfylde de grundlæggende skabeloner, og et træk-og-slip-værktøj gør det muligt for brugere nemt at tilføje hyppigt anvendte symbolkombinationer. Programmet fungerer også som et fritstående tegneværktøj, der understøtter frihåndstegning, billedlag, tekst og tabeller. Arbejdet kan gemmes i en række formater, herunder JPEG, PDF, HTML og AutoCAD Interchange.

Som en hurtig illustration eller forretningsværktøj til en person, der ikke arbejder med design og grafik, men som gerne vil have en flot præsentation, fungerer dette program ekstraordinært godt.

Download SmartDraw 1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.664

Version
1.0

Tilføjet
13-11-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
24.2 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Smartdraw
sales@smartdraw.com
Detaljeret information
Downloads
1.664
Version
1.0
Tilføjet
13-11-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
24.2 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Smartdraw
3 0 3
100 kr

Afinstallering af SmartDraw

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SmartDraw fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SmartDraw, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SmartDraw være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.