Programmer » For virksomheder » Regnskab & Økonomi

Alzex Personal Finance download

Organiser din økonomi med Alzex Personal Finance. Download det gratis i 30 dage her.

Selvom man har bankkontoen og bare kan kigge på den, så er det nyttigt at man kan se, hvor pengene går hen, og hvor meget der er brugt på hvad med et enkelt blik, uden at det er nødvendigt at skulle logge ind på netbank.

Kategorierne er udformet som et træ, der kan have et ubegrænset antal underkategorier. Hver kategori kan falde ind i en underkategori. Derudover kan udgifter og indtægter grupperes efter familiemedlemmer, betalingsmodtagere og man kan tildele særlige tags til den enkelte bruger/betaler.

Der er mange features i programmet der hjælper dig med at holde styr på det hele. De forskellige features er sat op i et flot design og med billedikoner for hver funktion.

Om du skal tjekke din kalender, planlægge events eller oprette et budget eller et lån, så er det muligt i Alzex Personal Finance. Derudover kan du selvfølgelig også lave rapporter.

Rapporterne kan laves både med lagkage eller søjlediagrammer og grafer med totaler så du kan se indtægter og omkostninger af alle kategorier, betalingsmodtagere, projekter og udgifter for hvert medlem af familien over en valgt tidsperiode. Det vil hjælpe dig til at forstå, hvor dine penge går hen, og styre din indkomst på den mest effektive måde.

Download Alzex Personal Finance 5.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.039

Version
5.8

Tilføjet
17-12-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
12.7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Alzex
Detaljeret information
Downloads
1.039
Version
5.8
Tilføjet
17-12-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
12.7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Alzex
5 0 2

Afinstallering af Alzex Personal Finance

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Alzex Personal Finance fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Alzex Personal Finance, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Alzex Personal Finance være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.