Programmer » Multimedie » DVD Rippere

SC DVD Ripper and Burner download

Download gratis en ripper og brænder så du kan rippe dine DVD'er og brænde dem over på en anden skive.

Dette er et gratis og simpel at bruge program, der vil tillade dig at rippe og brænde dvd'er og cd'er med en række forskellige funktioner.

Ripperen giver dig mulighed for at udtrække video-dvd'er til et af disse formater: AVI, MPEG, MPG, ASF, WMV, MPE, MOV, MP4, MPEG-2. Du kan konvertere til et andet format fra en af ??de understøttede video codecs.
Programmet understøtter ASF, AVI, MOV, MP4, MPEG-2, OGG, MPG1 Container formater. DivX, H.263, H.264 / MPEG-4 AVC, MJPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV, Xvid Video codecs. DVD, SVCD, DVB, OGM, Matroska, MPEG-4 Timet tekst, tekst filer, VobSub til Undertekster, og de følgende Audio codecs: AAC, AC3, MP3, Speex, Vorbis, MPA, MP2A.
Du kan justere indstillingerne for output video-fil og få en forsmag på filmen, mens du ripper den.

DVD-brænderen har en guide, du kan benytte, mens du opretter data-cd'er, dvd'er, HD DVD og Blu-ray-diske. Det kan brænde enhver form for filformater på CD / DVD. Du kan føje filer til dvd-brænder og tilføje dem til cd'en, skrive filer flere sessioner for at tilføje numre senere, og brænde i test-mode. Det er muligt at slette cd / dvd’er, før du brænder.
Denne software samler værktøjer, der normalt kommer hver for sig og det er derfor et godt alternativ for dem, der ikke ønsker at betale for en professionel suite eller flere programmer til hver sin ting.
For at installere programmet skal du acceptere at installere RelevanKnowledge, et program, der henter oplysninger fra din computer.

Download SC DVD Ripper and Burner 7.0.0 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.348

Version
7.0.0

Tilføjet
14-12-2015
Kompatible systemer
Windows XP & Vista

Størrelse
11.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SoftwareClub
Detaljeret information
Downloads
1.348
Version
7.0.0
Tilføjet
14-12-2015
Kompatible systemer
Windows XP & Vista
Størrelse
11.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-12-2015
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SoftwareClub
3 0 2

Afinstallering af SC DVD Ripper and Burner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SC DVD Ripper and Burner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SC DVD Ripper and Burner, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SC DVD Ripper and Burner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.