Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

PC Privacy Shield download

Få en super privatlivs- og identitetssikkerhedspakke så du igen trykt kan bevæge dig rundt på nettet. Download det gratis her.


PC Privacy Shield fjerner dine online digitale fodspor, herunder din browserhistorik, fil brug og holder din PC ren for eventuelle tidligere chat optegnelser. PC Privacy Shield renser enten alle eller specifikke oplysninger alt efter hvad du vælger. Programmet bruges til både at forsvare dine oplysninger fra phishing og til at dække dine spor på nettet når det er nødvendigt.

PC Privacy Shield sletter loginoplysninger og advarsler i realtid, når du logger af browseren. PC Privacy Shield tilbyder en fuldt automatiseret tilstand, hvor softwaren automatisk beskytter privatlivets fred på et bestemt tidspunkt, som du som bruger kan indstille. Du kan vælge bestemte kategorier, der skal scannes og renses eller blot tillade fuld automatisering.

De fleste mennesker bruger nettet til at kommunikere på via en messenger af en eller anden form. Det er især via disse chatprogrammer og Facebook, m.m. at dit privatliv er udsat for eksponering. Så slip for overvågning og installer PC Privacy Shield. Programmet er let at installere og det har en flot og overskuelig brugerflade.

Download PC Privacy Shield 3.8.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
760

Version
3.8.9

Tilføjet
12-06-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
4.4 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ShieldApps
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
760
Version
3.8.9
Tilføjet
12-06-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
4.4 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
14-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ShieldApps
0 0 1

Afinstallering af PC Privacy Shield

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PC Privacy Shield fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PC Privacy Shield, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PC Privacy Shield være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.