Programmer » Utilities » Diverse utilities

Quick Search download

Søgeresultater inden for et sekund. Godt alternativ til Windows egen søgefunktion er gratis og downloades her.

Det er ingen hemmelig at Windows søgebaren for at finde programmer, ikke altid er det bedste stykke værktøj. Selv på en godt udrustet computer er Windows tit længe om at give resultater, for hvad man end har søgt efter. Quick Search er et muligt alternativ til netop dette. Quick Search er fuldstændig gratis, og er meget hurtigere.

Quick Search giver desuden også nogle ekstra funktioner, som du ikke finder ved i den standard Windows-søgebar. Du har blandt andet mulighed for at tilføje nøgleord, til bestemte programmer. Så hvis du for eksempel ofte søger efter Spotify, kan du give Spotify et nøgleord for at finde det hurtigere næste gang, at du mangler det.  Ved en helt almindeligt Quick Search søgning, finder programmet både navn, størrelsen, hvor din fil er placeret på computeren, og hvis der er filer i mappen med samme navn.   

I bund og grund er Quick Search et super program, det fungerer desuden på stort set alle Windows-systemer. Så hvis du sidder med en ældre version af Windows, som måske slet ikke har en søgefunktion, så kan du også benytte Quick Search.

Download Quick Search 5.28.1.104 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
690

Version
5.28.1.104

Tilføjet
08-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5.69 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Glarysoft
Detaljeret information
Downloads
690
Version
5.28.1.104
Tilføjet
08-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5.69 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Glarysoft
3 0 3

Afinstallering af Quick Search

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Quick Search fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Quick Search, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Quick Search være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.