Programmer » Utilities » Diverse utilities

Windows Installer CleanUp Utility download

På denne side kan du gratis downloade Windows Installer CleanUp Utility, som fjerner Windows Installer konfigurations-informationer og fejlede installationer.

Når du arbejder med software, som er bygget vha. Microsoft Windows Installer, så kan du opleve visse problemer under installationen, specielt hvis du har flere installerings-processer kørende i den samme session af Windows. Støder på sådan en situation, så kan Windows Installer CleanUp Utility muligvis hjælpe dig med at løse problemet uden en genstart behøves.

Er du yderligere en af de mange personer, som jævnligt rengør sin computer og afinstallerer software, der ikke længere bruges, for at finde ud af der er behov for det software igen, på et senere tidspunkt, så er dette program også yderst brugbart. Fejl opstår nemlig oftest under (af)installationer når du kører den på et stykke software, der tidligere har været (af)installeret.

Windows Installer CleanUp Utility er bygget udelukende til ovenstående problemstillinger: For at fjerne Windows installations-information fra ethvert ønsket program i systemet. Alle spor af installeren renses væk og der gøres plads til nye installationer af samme type.

Efter en hurtig installation(!) af dette program, går du et standard vindue i møde, hvor en liste indeholdende dit nuværende installerede software præsenteres. Her kan du så fjerne lige hvad du ønsker. Gør det dog med forsigtighed, da du ellers risikerer at skulle geninstallere nogle, eller ALLE, programmer, der er baseret på Windows' installer.

Når du klikker på knappen "Remove" er ændringerne permanente, så beslut varsomt om dette er den rigtige beslutning, inden du tager den.

Download Windows Installer CleanUp Utility 2.5.0.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.329

Version
2.5.0.1

Tilføjet
21-02-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
3.329
Version
2.5.0.1
Tilføjet
21-02-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 2

Afinstallering af Windows Installer CleanUp Utility

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows Installer CleanUp Utility fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows Installer CleanUp Utility, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows Installer CleanUp Utility være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.