Programmer » Utilities » Tweaks

Free Timer download

Hold styr på tiden og bliv påmindet om særlige begivenheder. Download Free Timer gratis her.

En timer kan være meget nyttig til at holde trit med tidsplanerne i løbet af dagen. Om de er store eller små, eller om det er vigtige møder, frokost aftaler, ferier, særlige lejligheder, etc, kan alt styres med det samme program. Free Timer er et værktøj, som har en række nyttige funktioner.

Programmet er enkelt og kan downloades gratis på en brugers stationære computer og/eller bærbare i løbet af få sekunder. Interfacet er ret grundlæggende og selv børn kan finde ud af at bruge dette værktøj uden problemer.

Alarmen kan tilpasses brugerens ønsker inden for en hvis grænse. Bortset fra en liste over alarmer, understøttes MP3-filer også til alarmen. Det bedste ved Free Timer er, at brugeren kan indstille flere timere samtidigt. Så hvis der er flere påmindelser i løbet af dagen, er alt brugeren skal gøre, tilføje flere alarmer til listen. Man kan selvfølgelig også fjerne alarmerne igen.

Hvis computeren er i dvaletilstand på det tidspunkt, hvor alarmen er indstillet, starter monitoren automatisk op på det indstillede tidspunkt, og brugeren kan høre alarmen på det aftalte tidspunkt. Så du kan på ingen måde gå glip af en deadline eller glemme vigtige aftaler. Free Timer er et værktøj, der er ganske let at hente og installere på alle enheder. Det er et lille program, der kan være meget praktisk.

Download Free Timer 1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
990

Version
1.0

Tilføjet
14-01-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
0.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MediaFreeware
Detaljeret information
Downloads
990
Version
1.0
Tilføjet
14-01-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
0.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MediaFreeware
5 0 2

Afinstallering af Free Timer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Timer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Timer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Timer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.