Spil » Puzzle

jQuizShow download

Spillet jQuizShow er baseret på TV-programmet “Hvem vil være millionær”. Download det gratis og se, om du kan nå hele vejen til millionen.

Har du set det berømte program “Hvem vil være millionær” på TV2? Det bliver også sendt i mange andre lande, og nu kan du endda selv spille det derhjemme på computeren med det Java-baserede spil jQuizShow. Vi har selv testet det på en PC med Windows 7 64-bit, men det burde også virke på Mac og Linux.

Overordnet, så er jQuizShow et underholdende spil, men det er langt fra perfekt. Brugerfladen minder helt klart om TV-programmet, men det er ofte meget forvirrende at navigere rundt i quiz-spillet. Mellemrumstasten er mest brugt, men det kan være svært lige at huske hvilke taster, der anvendes til de forskellige livslinjer, og man kan desværre ikke bare klikke musen i stedet.

Selvom vi ikke selv har testet dem, så kan man desuden finde add-ons til spillet inde på udviklerens SourceForge-side. Eksempelvis kan man downloade nye lydeffekter og få et værktøj til selv at tilføje og redigere spørgsmål.

DownloadjQuizShow 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.419

1.0
Windows, Mac & Linux

0.4 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Steven D. Chen
Detaljeret Information
1.419
1.0
Kontakt os via email
0.4 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Steven D. Chen
3 0 2
100 kr
0

Afinstallering af jQuizShow

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere jQuizShow fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find jQuizShow, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle jQuizShow være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.