Spil » Puzzle

Sudokuki download

Sudokuki er et simpelt sudoku-spil, som du kan downloade gratis. Det virker både på Windows, Mac og Linux.

Kan du lide at løse sudokuer? I så fald bør du tage et kig på Sudokuki. Spillet er gratis og open-source, og så virker det både på Windows, Mac og Linux, hvis du vel og mærke har Java installeret. Vi testede det på en PC med Windows 7 64-bit.

Sudokuki giver dig mulighed for at gøre en række forskellige ting. Du kan både løse sudokuer, generere nye eller endda printe dem. Hvis man virkelig er nørd, så kan man også sammensætte sine egne. Spillet kræver ingen installering, og man kan derfor nemt have spillet med sig på en USB-nøgle, så man aldrig keder sig.

Hvis du er fan af at løse sudokuer, så vil du garanteret også være vild med dette spil. Det er underholdende, simpelt og nemt at komme i gang med.

DownloadSudokuki 1.2.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

931

1.2.2
Windows, Mac & Linux

1.1 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Sylvain Vedrenne
Detaljeret Information
931
1.2.2
Kontakt os via email
1.1 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Sylvain Vedrenne
5 0 2
0

Afinstallering af Sudokuki

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sudokuki fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sudokuki, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sudokuki være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.