Spil » Abandonware

Rigs of Rods download

Rigs of Rods er en 3D simulator, hvor du skal styre forskellige transport midler og teste, hvor meget de kan holde til. Du kan downloade spillet helt gratis og på dansk længere nede på siden.

Spillet er open source og tillader mange forskellige typer modifikationer, samt et meget stort antal af brugerdefinerede baner og transportmidler. Meningen med spillet er at køre rundt i banerne og smadre ind i alt der står i din vej for, så at se din bil flyve rundt i luften med meget realistiske huller efter det nylige møde med et træ.

Vi testede spillet på en Windows 7 computer og vi mødte to problemer i testen: det første er at spillet nogle gange går ned ved opstår. Det andet er en helt anden sag, hvilket indebærer at få startet bilen, da spillet er så realistisk, at hele processen med at starte bilen op kræver en del opmærksomhed og øvelse.

Spillet er meget underholdende og beviser virkelig sit værd når man rammer ind i ting, da det ser meget flot og gennemtænkt ud med de bløde kropsdele fysik.

DownloadRigs of Rods 0.38.67
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.082

0.38.67
Windows XP, Vista, 7 , 8 & 8.1

133 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

BeamNG
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.082
0.38.67
Kontakt os via email
133 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
BeamNG
0 0 1
0

Afinstallering af Rigs of Rods

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Rigs of Rods fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Rigs of Rods, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Rigs of Rods være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.