Spil » Abandonware

3D Pacman download

Har du nogensinde spekuleret over hvordan den gode gamle PacMan ville se ud i det nye årtusinde? Det megapopulære spil fra 80’erne er tilbage i en 3D udgave. Download PacMan Adventures 3D gratis her og find ud af det.

PacMan Adventures 3D er en fantastisk sammensmeltning mellem det legendariske arkadespil og en moderne spillestil. Oplev en fantastisk 3D verden med 100 forskellige tema niveauer, spøjse gobliner, spændende bonuser, sjovt gameplay og meget mere.

PacMan Adventures 3D er en moderne remake af det klassiske arkadespil PacMan med en ægte 3D-scene og fantastisk musik. I den vidunderlige labyrint skal du være klar på at skifte retning hvornår som helst. Det er vigtigt at du har fingerfærdighed og skarphed. Du skal spise alle prikkerne for at flytte til næste niveau, samt undgå eller jage alle de monstre (efter du har spist styrkepiller), som er på banen. Der er 4 missioner og 180 niveauer i den fulde version : Klassiske eventyr (50 niveauer), Big Adventure (50 niveauer), Need for Speed (50 niveauer), Pac SokoBan (30 niveauer).
Dette PacMan-spil understøtter også multiplayer mode, så nu kan du tage på eventyr med din ven og spille med eller mod ham i det magiske land! Den fremragende spilkontrol og udfordrende niveauer gør dette spil meget vanedannende. Så bemærk at når du begynder at spille, kan du ikke stoppe!

Påbegynd din rejse i PacMans forunderlige verden her!

Download3D Pacman
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.689



contact@nice-games.net
Windows

2.4 Mb

Trialware

08-09-2004
Kontakt os via email

Klik her

Nice Games

Detaljeret Information
1.689
Kontakt os via email
2.4 Mb
Trialware
contact@nice-games.net
08-09-2004
Kontakt os via email
Klik her
Nice Games
17-05-2017

2 0 2
100 kr
0

Afinstallering af 3D Pacman

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 3D Pacman fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 3D Pacman, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 3D Pacman være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.