Spil » Abandonware

Championship Manager download

Download Championship Manager 2 af typen management simulation.

Championship Manager 2 er et fodbold management computer spil i Sports Interactives Championship Manager serien. Det blev udgivet i september 1995 til PC. I Championship Manager 2 er du ganske enkelt fodboldtræner for nogle af Europas mest fremtrædende klubber. Her skal du således administrere klubben og dens spillere. Du skal være taktisk og sikrer at I sejrer over svære modstandere fra kendte klubber fra det meste af Europa.

På trods af at spillet udelukkende består af statistikker, er det alligevel helt utroligt sjovt og svært at stoppe med når man først er kommet i gang.

Så følg den traditionelle tekst-baserede match kommentar leveret af berømte britiske fodbold kommentator Clive Tyldesley og bliv garanteret underholdning.

Vil du hellere opleve fodbold live, så check www.visitfootball.dk.

DownloadChampionship Manager 2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.772

2
Windows

1.49 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Eidos
Detaljeret Information
1.772
2
Kontakt os via email
1.49 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Eidos
5 0 3
0

Afinstallering af Championship Manager

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Championship Manager fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Championship Manager, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Championship Manager være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.